Rangnick lehetőségei a támadószekcióban a Wolves ellen

Ralf Rangnicknak, a Manchester United ideiglenes menedzserének számos lehetősége lesz a támadósor összeállítására a Wolves elleni bajnokin.


A Burnley elleni 3-1-es győzelem során csapatba kerülő támadókon kívül Bruno Fernandes is a német mester rendelkezésére áll majd az új év első bajnokiján, miután a Bordók ellen letöltötte a sárga lapok miatti eltiltását. A portugál középpályás számára nosztalgikus élmény lehetne a Farkasok elleni találkozó, hiszen 2020 januárjában pont ellenük debütált a Vörös Ördögök színeiben.

 

Fernandes mellett Marcus Rashford is ott lehet majd a hétfői bajnokin, aki a Newcastle ellen a kezdőben volt, Sean Dyche csapata ellen viszont nem kapott lehetőséget a játékra.

 

A Bordók felett aratott győzelem már a 3. volt a szezonban, amikor Edinson Cavani és Cristiano Ronaldo is a pályán volt és kettejük közül valamelyik támadó be is talált az aktuális ellenfélnek. A két támadó szerepével kapcsolatban Rangnick az alábbiakat nyilatkozta.

 

 

"Fontos, hogy ez a két játékos a fedélzeten legyen. Masonnel és Sanchoval kiemelkedően jó a munkamoráljuk. Sokat kellett mozogniuk labda nélkül, hogy a lehető legtávolabb tartsuk a Burnley-t a kapunktól és fontos, hogy a védekezés már náluk elkezdődjön."

 

"Ebben a felállásban fontos, hogy a támadásokat együtt tudják kivitelezni és, hogy legyen elég erejük arra, hogy védekezzenek is. Én úgy láttam, hogy Edi és Cristiano is sokat tett a csapatért a meccsen."

 

A német szakember nem akarta még felfedni a lapjait arra vonatkozóan, hogy a Wolves ellen mik a tervei a támadósor összeállításában, így csupán ennyit mondott: "Bruno visszatér és mellette van még jónéhány lehetőség, alternatíva a támadósor összeállításában."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!