Rangnick tervei az új évre

Ralf Rangnick elmondta, hogy bár beléptek a 2022-es esztendőbe, ő mégsem akar túl messzire tekinteni és elsődleges célja továbbra is az, hogy segítse a Manchester Unitedet abban, hogy a csapat lépésről-lépésre fejlődjön.


Az ideiglenesen kinevezett menedzser ragaszkodik ahhoz, hogy ő és edzői stábja csakis rövid távra összpontosítson és az legyen az elsődleges céljuk, hogy a játékosok napról-napra fejlődjenek.

 

A német szakember még a Burnley elleni találkozót követően nyilatkozott a klubmédiának, az interjú során pedig a hagyományoknak megfelelően megkérdezték őt arról, hogy mik az újévi fogadalmak saját maga és a United számára.

 

"Csak folytatni a csapat fejlesztését" - magyarázta a 63 éves menedzser. "Ez az én munkám és jelenleg nem a szezon végére gondolok, messze van még sé senki nem láthatja előre mi lesz a vége."

 

 

"Nézegethetjük a kristálygömböt, de nem fogunk választ kapni. Számunkra a középpontban a következő lépés megtétele áll, ami a csapat fejlesztésével érhető el."

 

Rangnick veretlenül kezdte pályafutását a United kispadján annak ellenére is, hogy a szezon egy kis időre megszakadt számukra a COVID járvány miatt, melynek következtében a rekordbajnok két találkozóját is elhalasztották decemberben. A fennakadás újabb kihívást jelentett a klub számára, ám Ralf a körülményekhez képest azt mondja, elégedett azzal, amit a csapatától látott.

 

"Azt hiszem már jónéhány lépést sikerült megtennünk annak ellenére is, hogy volt jópár nap, amikor edzeni sem tudtunk. Eddig azt látom, hogy a játékosok hajlandóak tanulni és ezzel megtenni a következő lépéseket. Számomra ez a legfontosabb a következő hetekben, hónapokban."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!