Rangnick: Elanga megmutatta milyen minőséget képvisel

Ralf Rangnick dicsérettel illette Anthony Elanga-t az Aston Villa ellen 2-2-re végződő mérkőzést követően, Bruno Fernandes pedig azt nyilatkozta, hogy a fiatal játékos megérdemelten került a csapatba.


Marcus Rashford sérülése miatt Anthony Elanga ismét a kezdőbe került a Manchester United csapatában. A svéd utánpótlás válogatott játékos a bal szélen, illetve olykor Greenwooddal oldalt váltva a jobb szélen egyaránt veszélyt jelentett a Villa kapujára, különösen a vendégek által dominált első félidőben.

 

A Vörös Ördögök ifjú tehetsége remekül megtalálta az összhangot Bruno Fernandessel és Alex Tellessel is és rendkívül közel került a gólszerzéshez, ám sajnos csak az oldalhálót tudta fejesével eltalálni, de láthattunk esetében egy tizenegyes gyanús szituációt is.

 

A gólszerzéshez a második játékrészben került a legközelebb, ám lövését Emiliano Martinez kapus hárítani tudta, majd nem sokkal Fernandes második találata előtt szintén tüzelni tudott, ám pár centivel tévedett és a labda a kapufa rossz oldalán hagyta el a játékteret.

 

A 19 éves nagyon elfáradt és a második félidőben aztán Jadon Sancho állt be a helyére, a menedzser pedig elégedett volt azzal, amit a fiatal svéd játékostól látott a pályán. 

 

"Nagyszerűen játszott és pontosan úgy játszott, ahogy azt vártam tőle és amiért úgy döntöttem, hogy a kezdőben van a helye" - mondta Rangnick az MUTV-nek. "Keményen védekezett és volt 2-3, ha nem is tökéletes, de nagyszerű helyzete arra, hogy gólt szerezzen. Megerősítette bennem, hogy helyesen tettem, hogy a csapatba tettem."

 

 

Rangnick mellett Bruno Fernandes is lenyűgözte Elanga teljesítménye.

 

"Ahogy a tavalyi szezonban is mondtam, Anthony egy olyan srác, aki rendkívül keményen dolgozik, nagyon tehetséges és felkészült arra, hogy a felnőtt csapat tagja legyen" - értékelte Fernandes Elanga teljesítményét az MUTV-nek.

 

"Nagyszerű a srác, kivárta az ő pillanatát, addig pedig keményen edzett és szerintem kiérdemelte a lehetőséget, amit kapott. Szerintem ő volt az egyik legjobb a pályán és mindent beleadott."

 

"Megköszöntem neki a gólomat, mert az ő fejeséből indult az akció. Ez elsőre nem tűnhet fontosnak, de az adott pillanatban nagyon is az volt. Mind nagyon örültünk annak, hogy lehetőséget kapott, mert megdolgozott érte és megérdemli."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!