Rangnick: Wan-Bissaka várhatóan két találkozóról hiányozni fog

Ralf Rangnick, a Manchester United ideiglenes menedzsere szerint Aaron Wan-Bissaka kihagyja a csapat Brentford és West Ham elleni találkozóit.


A jobb szélső védő betegség miatt hiányzott a szombati, Aston Villa elleni bajnokiról és továbbra sem számíthat rá emiatt a német szakember, így a birminghamiek ellen is kezdő Diogo Dalot kerülhet a Méhek ellen is a kezdőbe a Brentford Community Stadionban.

 

A válogatott szünet előtt még a West Ham fog majd az Old Traffordra látogatni most hétvégén, Wan-Bissaka pedig így valószínűleg majd csak a február 4-én megrendezésre kerülő FA-kupa találkozón lesz látható legközelebb a pályán, a Middlesbrough ellen.

 

Amikor az MUTV riportere, Stuart Gardner arról kérdezte Rangnickot, hogy Wan-Bissaka bevethető-e a Brentford ellen, a német mester ezt felelte: "Nem, még nem. Sajnos még mindig beteg, így attól tartok, nem."

 

 

"Nem lesz elérhető a Brentford ellen és valószínűleg a West Ham elleni meccsen sem, de bízom benne, hogy a válogatott szünet után már edzésbe áll."

 

Aaron ebben a szezonban eddig 15 alkalommal lépett pályára a Premier League-ben, így összesen már 84 találkozót játszott a Vörös Ördögök színeiben.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Brentford - Manchester United

Premier League, 17. forduló
(elhalasztott mérkőzés)

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!