Már a címvédésre gondolnak a csapatnál

Még szinte el se múlt a Manchester United 19. bajnoki címe körüli eufória, a csapat játékosai közül sokan már a klub jubileumi, 20. aranyérmére fenik a fogukat.


Éppen ezen a héten, hétfõn volt a Manchester United idei Premier League-gyõzelmének utcai parádéval egybekötött ünneplése, ám úgy tûnik, a sokak szerint erõnfelül teljesítõ Vörös Ördögök egy pillanatra se pihennek, és máris a következõ évre gondolnak. Mivel minden klub nyári erõsítésekkel próbálja majd elérni ennek megakadályozását, hatalmas harc lehet jövõre is a tabella élén, azonban Sir Alex Ferguson legénysége nem kétséges, hogy felveszi majd a kesztyût a kihívókkal.

 

"Amikor visszaszereztük a trófeánkat, azt követõen már nem is akarjuk elengedni" - fejtette ki a csapat középpályása, Michael Carrick.

 

"Élvezni fogjuk a nyárral együtt járó pihenést, de nagyon-nagyon eltökéltek vagyunk, hogy ezúttal megvédjük a címünket."

 

A történelmi rekordokat szinte párosával felülírõ Ryan Giggs soha nem tûnt úgy, hogy elégedetten üldögélne babérjain, így valószínûleg a szinte behozhatatlan mennyiségû bajnoki címei számával se elégszik majd meg.

 

 

"Most már semmi nem a 19.-rõl, sokkal inkább arról szól, hogy nekiindulunk a 20. megszerzésének" - tette hozzá a Walesi Varázsló.

 

"Ez a klub errõl szól - nem a pillanatnak élni, hanem elõre nézni és haladni. Remélhetõleg sikeres szezonunk lesz jövõre is."

 

Számos sikert megélt már Manchesterben a saját nevelésû John O'Shea is, ám mégis türelmetlenül várja immáron sokadik szezonkezdetét.

 

"Döntõkbe kerültünk és sikeresek voltunk, ehhez a kulcs pedig az volt, ami megvan Giggsyben és a menedzserben is, azaz hogy mindig fejlõdni és fejlõdni akarnak."

 

"Remélhetõleg tovább folytatják majd ezt a sorozatot és velük együtt mi is."

 

"A szünet gyorsan elszáll majd, ahogy mindig is, és már alig bírom kivárni, hogy újra harcba szállhassunk a címünk megvédéséért."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!