Rangnick: A top 4 áll a figyelmünk középpontjában

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick a Premier League top 4 helyein való szezonzárás fontosságáról beszélt.


A Vörös Ördögök kedden visszatértek a győztes útra a Brighton elleni 2-0-s Old Traffordon aratott sikerükkel, amikor a portugál duó, Cristiano Ronaldo és Bruno Fernandes tudott eredményes lenni a Sirályok ellen.

 

Rangnick együttese vasárnap délután Nyugat-Yorkshire-be látogat annak reményében, hogy a Leeds United ellen az Elland Roadon hét mérkőzésesre duzzaszthatják idegenbeli veretlenségi sorozatukat.

 

Mivel a jövő évi Bajnokok Ligája kvalifikáció kivívása prioritás ebben a szezonban, így a német szakember a sajtó munkatársainak így beszélt a témáról:

"Amikor megérkeztem, azt hiszem 8. helyen álltunk a tabellán és elég sok ponttal le voltunk maradva. Jelen pillanatban negyedikek vagyunk, de tisztában kell lennünk azzal is, hogy vannak olyan csapatok, amelyek eddig két-három mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint mi."

 

"Emellett azt is tudnunk kell, hogy nagy mérkőzések várnak ránk márciusban és áprilisban, amelyek között közvetlenül megmérkőzünk majd a Tottenhammel. az Arsenallal és néhány másik riválissal is, akik a 4. helyért hajtanak."

 

 

Mivel a manchesteriek még érdekeltek a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában, így azt követően, hogy hétközben a Wanda Metropolitanoban lépnek fel az Atletico Madrid vendégeként, három nappal később már hazai környezetben a Watfordot fogadják majd a bajnokságban.

 

Tekintve, hogy a 2021/22-es szezon vége előtt még a Manchester City, a Liverpool és a Chelsea is az ellenfelek között lesz majd, az ideiglenes menedzser biztosította a szurkolókat, hogy a csapat maximálisan felkészült az előttük álló feladatokra.

 

"Jelenleg csak és kizárólag a mérkőzések megnyerésére koncentrálunk szerintem, nincs értelme arról beszélni, hogy mit fogunk tenni nyáron" - tette hozzá, amikor a következő szezonra vonatkozó terveiről kérdezték.

 

"Annak figyelembevételével, hogy a megfelelő játékosokat tudjuk megszerezni vagy változásokat tudjunk eszközölni a keretben, minden figyelmem a csapat teljesítményének javításán és azon van, hogy a lehető legtöbb mérkőzést tudjuk megnyerni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Leeds - Manchester United

Premier League, 26. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!