Rangnick: Fájó a két pont elvesztése

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick szerint különösen fájó a két pontelvesztése, miután a Vörös Ördögök csak 0-0-s döntetlent játszottak a Watford elleni Premier League találkozón az Old Traffordon.


A United végig uralta a mérkőzést, de nem tudtak eredményesek lenni a támadóharmadban, emiatt pedig nem sikerült a győzelmet sem megszerezniük. Cristiano Ronaldo kapufáig, illetve egy lesgólig jutott az első félidőben, a fordulást követően pedig Rangnick növelte a támadó játékosok számát a pályán, de sajnos nem jártak így sem sikerrel.

 

A United irányított

"A gólszerzésen kívül minden sikerült. Rizikót is vállaltunk és meg kellett volna nyernünk a meccset. Az egész találkozón domináltunk, az utolsó 5 percig még csak veszélyes támadásuk sem volt. Ettől eltekintve pedig mi irányítottunk"

 

Hiányzott a jó befejezés

"Elég lehetőségünk volt. Az első félidőben 4 olyan helyzetünk is volt, amiből normál esetben egy-két gólt is szerezhettünk volna. A második játékrészben is hasonló volt a helyzet. Ez a hatékonyságról szól, arról, hogy a kapu előtt sokkal pontosabbnak kell lennünk. Sajnos nem először fordul elő ilyen velünk, de ettől függetlenül mi irányítottuk a találkozót."

 

Helyzetek kidolgozása

"Edzőként az a feladatunk, hogy segítsük a csapatot abban, hogy hogyan tudnak elég helyzetet kidolgozni. Ha csak 2-3 lehetőségünk lenne egy meccsen a gólszerzésre feltehetnénk magunknak a kérdést, mit tehetünk, hogy több helyzetünk legyen, viszont úgy gondolom, hogy a lehetőségeink száma elegendő volt ahhoz, hogy megnyerjük a meccset."

 

 

Kockázatvállalás a győzelemért

"Úgy gondoltam, hogy meglehet a győzelem egy hajrában szerzett góllal is és Jesse Lingardot és Juan Matat leszámítva minden támadónk a pályán volt."

 

Elveszett két pont

"Ismét elbuktunk két pontot, pedig meglehetett volna. Mindkét félidőben volt elég lehetőségünk arra, hogy nyerjünk, de nem tettük meg és sajnos nem először fordul elő, hogy így elveszítünk két pontot egy nagyon fontos meccsen."

 

Előre tekinteni

"Nem tehetünk mást, keményen kell továbbra is dolgozni, hogy felkészüljünk a jövő vasárnapi derbire, de a most  elveszített két pont nagyon fájó. A hét  elején elkezdjük a felkészülést a City elleni meccsre, de most borzasztó érzés és, ahogy mondtam sajnos nem ez az első ilyen eset, hogy két értékes pontot bukunk el."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!