Rangnick lehetőségei a City elleni derbin

Ralf Rangnick további információkkal szolgált Scott McTominay és Edinson Cavani szerepvállalásával kapcsolatban a 187. manchesteri derbin.


A hét elején a skót és az uruguayi játékos elérhetősége kérdőjeles volt a vasárnapi, manchesteri derbi kapcsán. Mindketten edzésbe álltak miután ki kellett hagyniuk az Atletico Madrid és a Watford elleni találkozókat, Cavaninak pedig ágyéksérülése miatt a Southampton, a Brighton és a Leeds elleni találkozókon sem jutott szerep.

 

Az uruguayi csatárt a hosszabb kihagyás miatt valószínűleg Rangnick nem fogja a kezdőbe nevezni Guardiola csapata ellen, ám a 35 éves játékos nagy valószínűséggel a második játékrészben pályára lép majd a német mester szerint.

 

"Jó, hogy visszatért" - mondta Rangnick. "Így van még egy alternatívánk a csatár poszton, igaz jó három hetet kihagyott és ezt is szem előtt kell tartanunk. Nem hinném, hogy fél óránál többet tudna játszani, meglátjuk."

 

"Arra készen áll, hogy leüljön a padra és beálljon csereként, de nem hiszem, hogy versenyben lehet a kezdőbe kerülésért még."

 

 

McTominay kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Leeds ellen 4-2-re megnyert találkozón, azóta viszont betegséggel küszködött. Rangnick elárulta, hogy ez nehéz időszak volt Scott számára, de jó állapotban van és bekerülhet a kezdőbe is, ahol fontos szerepe lehet a 25 éves játékosnak, mivel a United szeretné zsinórban a 4. meccsét is megnyerni a City ellen idegenben.

 

"Fontos, hogy elérhető legyen" - tette hozzá a német. "Egész héten edzett. Igaz nagyjából egy hetet volt csak távol, de megviselte a betegség és fogyott is. Úgy gondolom ettől függetlenül, hogy ő bekerülhet a kezdőbe, de erről majd szombaton fogok dönteni véglegesen, az utolsó edzést követően."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!