Rangnick reakciója a City elleni vereségre

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick szerint csapata tudja, hogy nem igazán engedhetik meg maguknak további pontok elhullajtását, ha a Vörös Ördögök kvalifikálni akarják magukat a Premier League legjobb négy helyezésén keresztül a Bajnokok Ligája következő kiírásába.


Pozitív első félidő

"Szerintem jó első félidő volt, még az első 60 perc is rendben volt, de az első 45 perc különösen. Megvoltak a pillanataink és szerezhettünk volna még további egy-két gólt az első félidőben. Bármikor is birtokoltuk a labdát, megmutattuk, hogy képesek vagyunk problémákat okozni számukra és ugyanez igaz az átmenetekre is, de a végén ők két gólt szereztek, míg mi csak egyet. Szóval a félidőben egyértelmű volt számunkra, hogy meg kell próbálnunk legalább egy, ha nem két gólt szerezni. Viszont amint megszerezték a harmadik gólukat, amit be kell vallanunk, egy gyönyörű és nehezen levédekezhető szögletből szereztek, gyakorlatilag vége lett a meccsnek. Az a gól teljesen letaglózott minket, mert egy olyan csapat, mint a Manchester City, ellen, amely a legjobb a világon labdatartásban, ha magasan letámadsz, azzal azt kockáztatod, hogy további két-három gólt is kaphatsz."

 

Taktikai terv

"Nem igazán volt ma túl sok bevethető csatárunk, az egyetlen bevethető ilyen játékosunk Marcus volt a padon, akit a 60. percben hoztunk be. Szóval számunkra egyértelmű volt, hogy ugyanannyi játékosunknak kell a labda mögött állnia és biztosra kell mennünk, hogy a lehető legkompaktabbak tudunk lenni."

 

 

Verseny a top 4-ért

"Igazából nem nagyon számítottam arra, hogy a Watfordtól vereséget szenvedne az Arsenal, szóval számunkra egyértelmű, hogy ha akarjuk, hogy esélyünk legyen a top 4-re a szezon végén, akkor gyakorlatilag nem veszíthetünk több pontot és azt is tudjuk, hogy a hátralévő 10 mérkőzésünkön lesz még nehéz ellenfelünk, szóval egyelőre lépésről-lépésre haladunk. Számunkra fontos, hogy továbbra is fejlesszük a csapatot, ahogyan tettük az elmúlt hónapokban és biztosra kell mennünk, hogy a következő két, fontos hazai mérkőzésünket, a Tottenham és az Atletico Madrid ellen meg tudjuk nyerni."

 

Csalódás mindenkinek

"Frusztráló volt a játékosoknak és számunkra is, mert a harmadik góljuk után felismertük, hogy nagyon nehéz lenne számunkra visszajönni a meccsbe. Csalódást keltő volt mindenkinek, nem a szurkolóknak, de a játékosoknak és az egész stábnak is, mert az egyértelmű, hogy mindenki győzni akar a derbin. Azt azonban el kell ismernünk, hogy a második félidőben, különösen a harmadik bekapott gól után, megmutatták, hogy ők [City] milyen minőségi csapattal rendelkeznek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!