Csapathírek a Spurs meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss információkkal szolgált a Tottenham elleni hazai mérkőzést megelőzően.


Szombaton, magyar idő szerint 18:30-tól rendezik a Vörös Ördögök utolsó márciusi bajnoki mérkőzését, amelyet követően már csak egy Atletico Madrid elleni, szintén az Old Traffordon tartandó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágójuk lesz ebben a hónapban.

 

A csapat eltökélt, hogy a múlt hétvégi, Manchester Citytől a városi derbin elszenvedett vereségből talpra álljanak - amelyről különböző okok miatt Luke Shaw, Raphael Varane, Edinson Cavani és Cristiano Ronaldo is hiányoztak.

 

Shaw továbbra sincs bevethető állapotban, miután csütörtökön ismét pozitív koronavírus tesztet produkált, Varane azonban már meggyógyult a vírusos betegségből.

 

Jó hírek láttak napvilágot Ronaldo és Cavani kapcsán is és remélhetőleg mindkét csatárra számítani lehet majd sérülésüket követően.

 

 

Mindazonáltal Scott McTominay valószínűleg hiányozni fog vádliproblémája miatt, amely akár veszélyeztetheti az Atletico Madrid elleni hétközi játékát is.

 

"A játékosok tekintetében továbbra sem számíthatunk Luke Shaw-ra" - magyarázta Rangnick hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján.

 

"Tegnap is pozitív koronavírus tesztet produkált, mellette pedig kérdőjeles Scotty játéka is, akinek a vádlijával akadtak problémák, úgyhogy most ki kell várnunk és majd meglátjuk, hogy milyen állapotban lesz a mai edzést követően."

 

"Azonban jelen pillanatban valószínűbbnek tűnik, hogy nem lesz hadra fogható, mert ha holnap megkockáztatjuk a játékát, akkor szinte biztos, hogy kedden nem számíthatunk rá. Ez az, amiért törekszem óvatosnak lenni az izom - még ha vádli izomról is van szó - sérülésekkel."

 

"Cristiano tegnap folytatni tudta az edzéseket. Végigdolgozta az egész gyakorlást és arra számítok, hogy ma is ott lesz velünk az edzésen. Jó munkát végzett, ahogyan az egész csapat, szóval azt gondolom, hogy holnap játékra alkalmas állapotban lesz. Ami fontos, hogy Edivel együtt mindketten újra edzettek és bevethetőek lesznek a meccsen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League, 29. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!