Rangnick reakciója a Tottenham legyőzésére

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick szerint a United "agresszív tudott lenni a kulcsfontosságú pillanatokban" és ezért tudták 3-2-re legyőzni a top 4 helyekért folyó harcban rivális Tottenham Hotspurt az Old Traffordon rendezett bajnokin.


Talpra állás

"Pontosan ez volt az a reakció, amit elvártunk a csapattól a Manchester City elleni pocsék második félidőt követően. Két egyenlítőgól után is újra vezetni tudtunk, amely szintén a megfelelő mentalitást példázta. Nagyon agresszívek voltunk azokban a pillanatokban és jól is védekeztünk az utolsó hét, nyolc percben a végén, szóval szerintem megérdemelten győztünk."

 

Jobban akartuk

"A teljesítményünk legalább elég agresszív volt a kulcsfontosságú pillanatokban. Szerintem megmutattuk a győzni akarásunkat és ez döntő volt ezen a mai mérkőzésen. A mérkőzés előtt azt mondtam a fiúknak, hogy az a csapat, amely jobban akarja majd a győzelmet, az fog nyerni a végén."

 

Ronaldo legjobb teljesítménye

"Ma egészen biztosan ő jelentette a különbséget. De nem csak a három lőtt gólja miatt, hanem a Tottenham labdabirtokásakor a labda nélküli munkabírása okán is az eddigi legjobb teljesítménye volt ez. Reméljük, hogy a szezon hátralévő részére teljesen egészséges tud maradni és az elkövetkezendő mérkőzéseken is hasonló teljesítményeket láthatunk a csapattól és Cristianotól egyaránt."

 

 

Utolsó pillanatos döntés Ronaldo kezdetéséről

"Nos, nem számítottam arra, hogy három gólt fog szerezni, de arra igen, hogy eredményes lesz. Ezért döntöttem a játszatása mellett, bár az edzéseket csak csütörtökön kezdhette meg. A csütörtöki edzésmunkája annyira jó volt, hogy amiatt döntöttem a kezdőcsapatba való jelöléséről a cserepadra nevezés helyett. Végül ez jó döntésnek bizonyult."

 

Lehetőség a fejlődésre

"Igen, voltak pillanataink az első félidőben, amikben fejlődhetnénk. Az első 45 percben szerintem nagyon jók voltunk, de számos olyan pillanatunk volt, amikor az ellenfél a tizenhatosunkon belülre tudott kerülni. Ebben lehettünk volna jobbak, de Bruno és Scott McTominay nélkül nem volt könnyű dolgunk a középpályán. Labdabirtoklásban jók voltunk, de amikor az ellenfélnél volt a labda, akkor ott lehettünk volna jobbak."

 

Kifizetődő cserék a támadószekcióba

"Győzelmi kényszer volt rajtunk és ezért kellett nagy kockázatot vállalnunk az utolsó 10 percben, amikor már majdnem négy csatárral játszottunk a második egyenlítőgól bekapása után, amivel nehéz volt megbirkózni. De a végén, csakúgy, mint a West Ham ellen, megkaptuk az ellentételezésünket."

 

Nagy győzelem, nagy lökés

"Nos, még mindig nem vagyunk a legjobb helyzetben, mert a többi csapatnak elég sok elmaradt mérkőzése van még. Az Arsenalnak néggyel kevesebb lejátszott meccse van, mint nekünk. Számunkra kulcsfontosságú volt, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést és ugyanez lesz igaz az összes jövőbeli mérkőzésünkre a szezon végéig. A következő bajnokink majdnem három hét múlva lesz a Leicester ellen, de most előbb egy másik fontos mérkőzésre készülünk kedden. A városban mindenki, minden Man United szurkoló, az összes játékos és stábtag azt szeretné, ha továbbjutnánk a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé. Szerintem ez a meccs és ez az eredmény lökést adhat számunkra a keddi mérkőzéshez."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Atletico Madrid

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 2. mérkőzés
Első forduló eredménye: 1-1

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!