Rangnick két játékosának teljesítményét is kiemelte

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick a mesterhármast szerző Cristiano Ronaldot és Fredet illette külön dicsérettel a Tottenham elleni 3-2-es győzelmet követően az Old Traffordon.


Ronaldo 2008 óta először ért  el mesterhármast a Premier League-ben, amivel megmutatta, hogy milyen minőséget képvisel. A portugál klasszis Alex Telles szögleténél fejlete meg addigi amúgy is impozáns teljesítményét és szerezte meg a meccsen a 3. találatát. 

 

Fred a középpályán végzett minőségi munkát miközben a támadásokat is segítette Mctominay távollétében, így a német menedzser őt is kiemelte a találkozót követő sajtótájékoztatóján.

 

"Igazából először csak viccesen jegyeztük meg, hogy pár nap Portugáliában majd jót tesz és úgy voltunk vele, hogy csütörtökön visszatér és formába hozzuk" - mondta Rangnick az újságíróknak. "Csütörtökön is így teljesített az edzésen, így úgy döntöttem, hogy bár egy hétig nem játszott, most mégis a kezdőbe nevezem őt. Lehet, hogy ezt kell csinálnunk a hátralévő időszakban is."

 

"A három gólja kétségtelenül a győzelmet jelentette nekünk, de nem csak a góljai voltak fontosak, hanem az egész teljesítménye, ami most volt a legjobb megérkezésem óta labdával és labda nélkül is."

 

 

"Ma biztos, hogy megváltoztatta a róla alkotott képet" - tette hozzá Rangnick a klubmédiának adott interjújában. "Kiemelkedő volt a teljesítménye, amikor a Tottenhamnél volt a labda, úgy gondolom, hogy ez volt eddigi legjobb teljesítménye."

 

"Bízunk benne, hogy a szezon hátralévő részére fitt marad és további, ehhez hasonló teljesítményeket láthatunk majd tőle mérkőzésről mérkőzésre és nem csak Cristianotól, hanem az egész csapattól."

 

Ralf kitért arra is, hogy Fred is csúcsformában játszott McTominay távollétében és elismerését fejezte ki a brazil középpályás teljesítményével kapcsolatban.

 

"Szerintem ő és Scott a legjobbak labdaszerzés terén. A legjobb volt ma akkor is, amikor az ellenfél birtokolta a labdát és az ellentámadásoknál is megmutatta, hogy mire képes. Megmutatta, hogy milyen jól tud játszani, rengeteg jó labdával találta meg a társait és gólpasszt is adott. Neki is ez volt a legjobb meccse ittlétem óta."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!