Ralf dilemmája a védelem összeállítását illetően

Ralf Rangnick elismerte, hogy Raphael Varane kiváló erőnléti állapotban való visszatérése miatt rendkívül nehéz meghozni azt a döntést, hogy kik szerepeljenek a védelem tengelyében az Atletico Madrid elleni visszavágón.


Varane visszatért és kezdőként lépett pályára a Spurs ellen 3-2-re megnyert találkozón, melynek java részében Harry Maguire vol a társa a védelem közepén. A United mindössze egyetlen meccset veszített el a szezonban, amelyen ez a páros kezdett, ez pedig még tavaly szeptemberben volt az Aston Villa ellen. 

 

Az ideiglenes menedzser szerint ez a statisztika lenyűgöző és örül, hogy Varane ismét elérhető betegségét követően. A francia bekk mellett Victor Lindelöfről is elismerően szólt, hiszen a svéd játékosnak is szerepe volt abban, hogy szombaton végül sikerült legyőzni a Tottenham csapatát az Old Traffordon. 

 

"Nagyon fontos, hogy egészséges, de ne feledjük, hogy Victorral is jónéhány meccset megnyertünk, jól is játszottunk és több alkalommal gólt sem kaptunk. Nagyon jó játékosaink vannak a védelemben és nem lesz könnyű holnap meghozni a végleges döntést a kezdőt illetően."

 

"Victor az utolsó 10-15 percben lépett pályára legutóbb és, ahogy mondtam, nagyon jól játszott. Annak is örülök, hogy Rapha ismét bevetésre kész és amiatt is örülök, hogy vigyázott magára és nem volt számára túl korai a visszatérés. Így úgy néz ki, hogy rendszeresen játszhat majd ő is."

 

 

Rangnicknak a szombati bajnokira több nehézséggel is szembe kellett néznie, többek között Shaw, McTominay és Fernandes hiányával, bár mindhárom játékos hétfőn visszatérhetett az edzésre a rövid távollétet követően. Egyedül Shaw bevethetősége kérdőjeles a német menedzser szerint.

 

Ralf elmondása szerint nem látja okát annak, hogy túl sok változtatást hajtson végre a hétvégi győztes csapaton, ugyanakkor örül, hogy bővült az elérhető játékosok köre.

 

"Igen, holnapig meg kell hoznom a szükséges döntéseket, például Bruno visszatéréséről is, szóval lehetséges, hogy lesz némi változás a kezdőben a szombatihoz képest, de nincs arra okom, hogy túlságosan felforgassam az ott látott kezdőt."

 

"Igazság szerint jó, ha mindenki elérhető. Legalább is jobb, mint, ha 5-6 hiányzónk lenne."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Atletico Madrid

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 2. mérkőzés
Első forduló eredménye: 1-1

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!