Rangnick reakciója a Bajnokok Ligája búcsúra

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick nem tudta leplezni csalódottságát az Atletico Madridtól elszenvedett 1-0-s hazai vereséget követően.


Általános értékelés

"Pontosan úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szerettük volna, azaz energikusan. A legeslegelső perctől kezdve irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést. Szerezhettünk volna egy korai gólt, amikor kapufát lőttünk és ezen kívül is volt még két-három jó pillanatunk az első félidőben. De sajnos ezt az energiát nem tudtuk egy, vagy két gólra átkonvertálni az első játékrészben, pedig az nagyon fontos lett volna számunkra, hogy mi szerezzük az első találatot. Aztán a szünet előtt nem sokkal egy átmeneti pillanat során gólt kaptunk, amely nem könnyítette meg az életünket. Továbbra is hiszem, hogy Elangaval szemben szabálytalanság történt nem sokkal a kontratámadást megelőzően, de a partjelző és a játékvezető nem így látta."

 

Zaklatott második félidő

"Nem hiszem, hogy a mérkőzés 3 percnél tovább tudott volna folyamatos játékot hozni, folyamatosan megszakította az, hogy valaki a földön fekszik. Emellett szerintem voltak érdekes játékvezetői döntések is. A végén nem mondanám, hogy ezek döntő jelentőségűek voltak, de túlzottan sokszor ült fel az időhúzásoknak, a rendes játékidőt követő négy perces ráadás pedig viccnek tűnt számomra."

 

 

A hátrány lefaragása

"Jelen pillanatban még túl korai lenne számomra azon gondolkodni, hogy miként fogjuk csökkenteni a hátrányunkat a top csapatokkal szemben. Én arra koncentrálok, hogy a lehető legjobb pozícióban végezzünk ezzel a csapattal és aztán majd azt követően elég időnk lesz arra, hogy más dolgokról beszéljünk."

 

Hosszú szünet

"Nos, azt mondanám, hogy szerintem egyfelől nem olyan rossz, hogy a játékosok elutaznak a válogatottjukhoz. Talán ez segíthet a jelenleg érzett frusztrációjukon. Aztán másfél héten belül újra látjuk majd egymást azokkal a játékosokkal, akiknek nincsen válogatottbeli kötelezettségük és remélhetőleg egy hetet edzésmunkával tölthetünk a Leicester elleni mérkőzésre való felkészüléshez."

 

Cél a top 4

"Igen, de ugyanez lenne a helyzet akkor is, ha ma este nyertünk volna. De emellett realistának is kell lennünk. Ahhoz, hogy ezt elérhessük, hat vagy hét győzelmet kell aratnunk és idegenben meg kell vernünk az Arsenalt. Ezt nem könnyű dolog elérni a végén, de keményen fogunk dolgozni és minden tőlünk telhetőt megteszünk majd azért, hogy a szezon végén a negyedik helyen végezzünk. Bármi is történjen, az a feladatunk, karöltve a minket ma este is fantasztikusan támogató szurkolóinkkal, hogy a lehető legjobb pozícióban végezzünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!