Friss hírek Fred, Shaw és Cavani visszatéréséről

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick újabb információkkal szolgált 3 hiányzó játékosáról a klubmédiának adott exkluzív interjújában.


A német menedzser az MUTV riporterének, Stewart Gardnernek elmondta Carringtonban, hogy Fred az Arsenal elleni összecsapást még kihagyja szombaton, azonban a jövő heti, Chelsea elleni rangadón már ott lehet a keretben.

 

A brazil játékos rendelkezésre állása valószínűleg lendületet adhatna a csapatnak, főleg, hogy Paul Pogba a hírek szerint a szezon során már nem lép pályára vádliproblémája miatt.

 

"Freddel kapcsolatban még nem tudok biztosat mondani, de remélhetőleg a Chelsea ellen már rendelkezésemre fog állni, holnap még biztosan nem."

 

Fred a hónap elején sérültt meg az Everton elleni 1-0-s vereséggel végződő találkozón. 

 

 

Luke Shaw esetében sajnos esélyes, hogy Pogbahoz hasonlóan kihagyni kényszerül a szezon hátralévő mérkőzéseit. A bal szélső védőnek a korábbi lábtörése helyén voltak fájdalmai. A problémát orvosolták is, de valószínűleg a regenerálódás miatt már őt sem látjuk pályára lépni ebben az idényben. 

 

"Luke Shaw valószínűleg nem fog már a szezonban játszani. Eltávolították a csavarokat a lábából, de nem látom, hogy a következő 4 hétben vissza tudna térni."

 

Shaw posztját a következő hetekben Diogo Dalot, Alex Telles és Aaron Wan-Bissaka tölthetik be. 

 

Edinson Cavani az uruguayi válogatottban sérült meg ismét és szintén azok táborát erősíti, akik az Arsenal ellen nem lesznek bevethetők. Azonban a hajrában még van esély a játékára, igaz már csupán 5 találkozója van hátra a rekordbajnoknak.

 

"Edinson Cavani jelenleg a fiziológusainkkal és az edzői stábbal edz, de egyelőre még nem tudott együtt edzeni a csapattal" - jelentette ki Rangnick.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League, 34. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!