Rangnick: A United továbbra is vonzó lehetőség

Ralf Rangnik úgy vélik, hogy a Manchester United még a 2022/23-as Bajnokok Ligája részvétel nélkül is esélyes arra, hogy a legfontosabb transzfercélpontokat megszerezze.


A Vörös Ördögök Arsenal elleni 3-1-es veresége oda vezetett, hogy a csapat menedzsere kénytelen volt elismerni, hogy a legjobb 4 közé jutás már nem reális, de kihangsúlyozta a Chelsea elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatóján, hogy a klub továbbra is vonzó a játékosok számára, amit az is igazol, hogy Bruno Fernandes nemrégiben szerződést hosszabbított a rekordbajnokkal.

 

Elmondása szerint szintén pozitívum, hogy Európa egyik legjobb edzőjét, Erik ten Hagot nevezték ki menedzsernek a következő szezontól, ami a potenciális célpontoknak szintén vonzó lehet, emellett pedig maga Rangnick is örömmel segít a megújítással kapcsolatos munkálatokban.

 

"Persze, jobb lenne, ha a következő szezonban a Bajnokok Ligájában játszanánk" - ismerte el a Chelsea elleni meccs sajtótájékoztatóján a német menedzser. "De más csapatok is vannak ebben a helyzetben, mint mi."

 

 

"Nem gondolom, hogy a United esetében ez problémát okozna az átigazolások tekintetében és ha megnézzük Bruno is hosszabbított a csapattal. Ez a klub egy vonzó klub és az új menedzserrel, új megközelítéssel méginkább érdekes lesz és alig várom, hogy segíthessek Eriknek és a stáb többi tagjának megszerezni a legjobb játékosokat és így a következő szezonban a United újra top klub lehet."

 

Tuchel csapata ellen csütörtök este lépnek pályára Rangnick fiai. A Vörös Ördögök a 6. helyen állnak az Arsenal és a Tottenham mögött, akik még kevesebb találkozót is játszottak. A Kékek a 3. helyen tanyáznak és ezt a pozíciót szeretnék megerősíteni a hétközi találkozón, melyet előbbre hoztak, mivel a londoniak az FA-kupa döntőjében is érdekeltek.

 

A United a közelmúltban több alkalommal is remek eredményt ért el a fővárosi csapattal szemben, akik régóta nem örülhettek győzelemnek az Álmok Színházában.

 

Rangnick elárulta azt is, hogy a felnőtt keretből csupán 14 játékos áll rendelkezésére, így várhatóan több fiatalt is látni fogunk a padon, vagy akár a kezdőben is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!