Rangnick: A következő szezon jobb lesz

Ralf Rangnick elárulta, hogy örömmel fog együtt dolgozni Erik ten Haggal és úgy véli, hogy a következő szezon sokkal jobb lesz a klub számára.


Az ideiglenes menedzser a szerdai sajtótájékoztató második felében válaszolt a Ten Haggal és a saját, tanácsadói szerepkörére vonatkozó kérdésekre. 

 

"Szilárdan hiszem, hogy sokminden jobbá válhat és jobb lesz az új menedzserrel és remélhetőleg néhány új játékossal, friss energiával a csapatban" - mondta Rangnick.

 

"Az új játékosokkal és a már itt lévő minőségi játékosokkal, valamint az új menedzser képességeivel biztos vagyok benne, hogy a következő szezon sokkal jobb lesz. Alig várom, hogy a tanácsadói szerepkörömben elkezdhessek dolgozni és amikor csak kell segíthessek Eriknek."

 

"Nyilvánvalóan ezt nagy örömmel fogok Eriknek, valamint bárki másnak is segíteni a klubnál, hogy mindent jobbá változtassak."

 

Amikor a United átigazolásairól kérdezték Rangnick biztosra vette ez egy közös együttműködési pont lesz Ten Hag és közte.

 

 

"A legutóbbi két klubomnál soha nem szerződtettünk játékost a menedzser jóváhagyása nélkül és egészen biztos vagyok benne, hogy ez Erik vezetésével is így lesz. Biztos vagyok abban, hogy Erik is tenni fog néhány javaslatot, majd a vezetőséggel, a megfigyelőkkel és talán jómagam hozzájárulásával remélhetőleg sikerül ezeket a játékosokat megszerezni."

 

Rangnick még nem beszélt holland kollégájával, mivel mindketten jelenlegi feladataikra összpontosítanak a szezon hátralévő részében. Ten Hag közel jár, hogy megszerezze 3. holland bajnoki címét az Ajax csapatával, míg a United arra törekedne, hogy a lehető legerősebben fejezze be az idényt a soron következő Chelsea, Brentford, Brighton és Crystal Palace elleni találkozókon.

 

"Erik most még az Ajax csapatára fókuszál és próbálják bebiztosítani a bajnoki címüket. Én is a klubomra összpontosítok és a lehető legjobb eredmények elérésére. Amint lesz ideje és szeretne beszélni velem, akkor elérhető leszek számára, de most  még én sem szeretném őt zargatni azzal, hogy hívogatom."

 

Rangnick orvosi stábját is megvédte, miután felvetették ennek a részlegnek a felelősségét a sajtótájékoztató során annak okán, hogy Harry Maguire és Jadon Sancho is felkerültek a sérültek listájára, amelyen már szerepelt Edinson Cavani, Luke Shaw, Paul Pogba és Fred is, illetve a hírek szerint Aaron Wan-Bissaka játéka is kérdéses a Chelsea elleni találkozón.

 

"A klubnak kiváló egészségügyi részlege van" - mondta. "Az orvosi részleg, beleértve a rehabilitációval foglalkozó személyzetet is a legjobbak között vannak a világon, így nem gondolom, hogy ott bármit is vizsgálgatni kellene."

 

"Nyilvánvaló, hogy nem jó dolog az, hogy holnap nagyjából 7 játékosunk fog hiányozni és persze, fel kell tenni a kérdést, hogy ez miért történhet meg, van-e még mit javítani, de ennek semmi köze az itt dolgozók minőségéhez és motivációjához."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!