Rangnick megerősítette, hogy marad a Unitednél

Ralf Rangnick megerősítette, hogy marad a Manchester Unitednél tanácsadói szerepkörben.


Rangnick nem volt hajlandó kommentálni a Chelsea elleni 1-1-es döntetlent követően azokat a pletykákat, melyek arról szólnak, hogy az osztrák válogatott szövetségi kapitányi pozícióját fogja betölteni a szezon végeztével. A német szakember azt azonban elárulta, hogy továbbra is elkötelezett a Manchester United mellett.

 

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón természetesen nem maradhattak el azok a kérdések, melyek az osztrák találgatásról szólnak, Rangnick viszont az Old Traffordon rá váró jövőről beszélt, illetve arról, hogy bár bejelentették hivatalosan is, hogy a menedzseri posztot Erik ten Hag veszi majd át tőle, a szezon végéig nem óhajt mással foglalkozni, csak a hátralévő 3 bajnoki találkozóval.

 

"Ma este a Manchester Unitedről, a játékunkról és a szezon hátralévő részéről szeretnék itt beszélni" - mondta. "Ilyen kérdéseket várok, illetve megerősíteném, hogy a szezon végével itt folytatom tanácsadói szerepkörben a munkát a következő két évben, amit már nagyon várok."

 

 

"Igen, hagyna teret egy ilyen munkának ez a szerepkör, de tavaly novemberben megállapodtunk és ezen az úton megyünk tovább."

 

Rangnick ezzel megerősítette, hogy tanácsadói szerepkörben marad a Unitednél mialatt Erik ten Hag megkezdi a csapat újjáépítését, bár a holland és a német szakember még nem beszéltek egymással a jövőt illetően.

 

"Eddig még nem beszéltünk Erikkel, de remélhetőleg, sőt, biztos, hogy erre sor kerül a jövőben. A vezetőséggel viszont már beszéltem a szerződésről és megerősíthetem, hogy folytatom."

 

"Több, mint boldog vagyok és segíteni szeretnék, hogy a dolgok jobbra forduljanak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!