Rangnick meccsnapi interjúja

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick arról elmélkedett az utolsó hazai bajnokija előtt, hogy milyen volt átvenni a Vörös Ördögök irányítását.


Bár nem minden mérkőzés alakult a tervek szerint, Rangnick szerint a stadion, a hangulat és a szurkolók mind kiemelkedők voltak. A német mester azt is hozzátette, hogy az Old Trafford hangulata még Thomas Tuchelt is megdöbbentette az 1-1-es döntetlennel végződő találkozón.

 

A Chelsea ellen 8 játékos hiányzott, számít valamelyikük visszatérésére a Brentford elleni bajnokin?

"Remélem, de majd meglátjuk. Nagyon remélem, hogy a Chelsea ellen hiányzó játékosok közül 2-3 elérhető lesz."

 

Ez lesz az utolsó meccsed menedzserként az Old Traffordon és valószínűleg néhány játékosnak is. Jelentősebbé teszi ez ezt a találkozót?

"Igen, de ez mindenki számára fontos a klubban, azok számára is, akik most nem lehetnek majd ott. Fontos, hogy kiemelkedő mentalitást és hozzáállást mutassunk az utolsó meccsünkön hazai pályán."

 

Mennyire élvezted a United irányítását az elmúlt 4-5 hónap során?

"A legtöbb meccsen élveztem, de nyilvánvalóan voltak meccsek, amiken pontokat hullajtottunk és azokon nem volt annyira jó. Összességében azonban a szurkolók támogatása fantasztikus volt és ez nagyszerű. Ez az egyik legnagyobb dolog ennél a klubnál. Beszéltem a Chelsea elleni meccs előtt Thomas Tuchellel és azt mondta, hogy "Micsoda stadion, micsoda atmoszféra" és ez nagyon jó mindenkinek. Ezt nagyon élveztem."

 

 

A Brentford lesz az ellenfél, amely nagyon szimpatikus csapat benyomását keltette és fantasztikus szezont futottak.

"Ez már az első meccsükön is látható volt, emlékszem, hogy a televízióban néztem a meccsüket, amit 2-0-ra megnyertek az Arsenal ellen, aztán pár hete a Chelsea ellen is nyerni tudtak 4-1-re a Stamford Bridge-n. Nekünk is okoztak nehéz pillanatokat az egymás elleni meccsen, vezethettek volna az első félidőben 2-0-ra is és csak a másodikban tudtunk változtatni és megnyerni a találkozót. Nem lesz könnyű meccs most sem ellenük."

 

A szurkolók legközelebb nagyjából 3 hónap múlva láthatják majd a csapatot hazai pályán, mit gondolsz mennyire lenne fontos minél jobban teljesíteni a végén?

"Mint már mondtam, ez nagyon fontos mind a szurkolók, mind az új szezonra átvitt lendület szempontjából. Mindenki örülne, ha 3 pontot tudnánk szerezni ma este."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!