Rangnick reakciója a Brentford legyőzésére

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick úgy érzi, a Vörös Ördögök megérdemelt 3-0-s sikert arattak a Brentford ellen szezonbeli utolsó hazai bajnokijukon.


Élvezet volt nézni

"Élveztük a mérkőzést. Szerintem az is látható volt, hogy a játékosok is élvezték a saját teljesítményüket. Birtokoltuk a labdát, ez volt az egyik legjobb produkció amit azóta mutattunk, hogy hat hónappal ezelőtt megérkeztem. Védekezésben voltak még szabadon hagyott területeink a vonalak között, nem mindig találtuk meg a megfelelő pozíciókat és olyankor voltak az ellenfélnek is pillanatai, de általánosságban ez egy határozott győzelem. Szerintem megérdemeltük, hogy győzzünk, mert jobban irányítás alatt tartottuk a mérkőzést és több nagy helyzetünk volt a gólszerzésre."

 

A játék irányítás alatt

"Szerintem a tény, hogy Juan Mata és Nemanja Matic is pályán volt, minőséget biztosított számunkra a középpályán, plusz ott volt még mellettük Cristiano és Bruno is. Bruno teljesítménye is javult, nem csak a gólja miatt, hanem amit a labda birtokában is láthattunk tőle. Nem volt könnyű az ellenfelünknek elvenni a labdát tőlünk. Az első félidőben véleményem szerint túlzottan sokszor játszottuk hátra a labdát vagy kezdtünk el körbe passzolgatni, amellyel lehetőséget adtunk nekik a presszingre. De összességében, mint mondtam, labdatartás tekintetében jó teljesítményt nyújtottunk."

 

 

Mata és Matic hatása

"Juan és Nemanja fantasztikus játékosok, fantasztikus karrierrel. Volt néhány nagyon jó évük itt a Manchester Unitednél. Talán ez volt az utolsó hazai mérkőzésük, várnunk kell és majd meglátjuk mit hoznak a következő hetek. De ha ez volt az utolsó meccsük az Old Traffordon, akkor ez egy olyan különleges este volt számukra, amire még sokáig emlékezhetnek."

 

Elanga fényes jövő előtt

"Még csak most lett 20 éves és Karácsonykor, mielőtt megérkeztem, még azon gondolkodott, hogy valahova kölcsönbe eligazolna, most pedig gyakorlatilag folyamatosan játszik a csapatunkban. Szerintem remek mentalitással rendelkezik, nagyszerű srác, minden egyes edzésen jobbá akar válni és remélhetőleg a következő néhány évben is marad a klubnál, hogy fejlődni tudjon. Technikailag és taktikailag még rengeteg mindent tanulhat, de ő ezt akarja is és ez a jó dolog vele kapcsolatban."

 

A szurkolókért teljesítettünk

"A szezon korábbi részében is voltak ehhez hasonló mérkőzéseink. Hiányzott belőlünk a kiegyensúlyozottság az olyan meccseken, mint az Everton ellen idegenben és túlzottan sok pontot hullajtottunk el akkor, amikor 1-, vagy 2-0-ra vezettünk. Könnyedén hat, ha nem nyolc ponttal többel rendelkezhetnénk, de ez nem így van, mert nem rendelkezünk és igen, ezért továbbra is csalódott vagyok és szerintem fontos, hogy a maihoz hasonló teljesítményeket nyújtsunk, nem csak magunk, hanem a fantasztikus szurkolóink miatt is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!