A játékosok Ten Hag hatásáról beszéltek

Erik ten Hag 50. Manchester United-mérkőzésének alkalmából - csütörtökön a Sevilla ellen - a TeamViewer Naplók egy különleges epizódjának felvételére került sor, amelyben több rangidős játékos is lelkesen nyilatkozott a holland menedzserről.


Tagadhatatlan, hogy Eriknek milyen tekintélye volt és van az Old Traffordon, hiszen már az első szezonjában - a Ligakupa megnyerésével - véget vetett a hatéves trófea nélküli időszaknak.

 

De a címeken kívül Ten Hag filozófiája is egyértelmű, és minden nap arra törekszik, hogy ezt alkalmazza a csapatában.

 

Játékosaink eddig is remekül fejlődtek az irányítása alatt, és ahogy válaszaikból kiderül, teljes mértékben egyetértenek az elképzeléseivel.

 

 

CASEMIRO

 

"Sokat követel tőlünk, nagyon igényes menedzser. A tökéletességre törekszik."

 

"Ő az a fajta szakember, aki azt akarja, hogy a játékosok mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák. Fontos számunkra, hogy olyan menedzserünk van, aki mindig nyerni akar, és ennél kevesebbe nem éri be."

 

"Ez nagyon fontos számunkra, különösen a teljesítményünk javulása szempontjából, mert tudjuk, hogy még mindig a fejlődés szakaszában vagyunk."

 

CHRISTIAN ERIKSEN

 

A dán válogatott játékos szerint az, hogy a holland az edzője, javította a játéktudását a pályán, és a United védekezése is rugalmasan működik ebben az idényben, Erik ugyanis nem az a menedzser, aki béklyót köt a játékosok lábára.

 

"Nekem személy szerint többről szól, mint hogy látom az általános nézeteit, hogy hogyan szeretné, ha a csapat játszana. Segít irányítani is a játékosokat, hogy milyen irányba, hova szeretné, hogy azok eljussanak."

 

"De sok intelmet adott, és sok szabadságot is a játékosoknak, hogy azt tegyék, amit tudnak."

 

MARCUS RASHFORD

 

Ten Hag Unitedbe érkezésének talán egyik legnagyobb haszonélvezője Marcus Rashford, aki ebben a szezonban eddig 28 gólt szerzett és 10 asszisztot adott.

 

"Szerintem mindenki hajlandó küzdeni a mellette lévő emberért, és ennek így is kell lennie. Ha valaki hibázik, ott kell lenned, hogy fedezd. Csapatként és kollektívaként dolgozol, nem pedig egyénileg."

 

"Nagy hatással volt ránk. Sok változás történt. Időbe telik az alkalmazkodás. Neki és a játékosoknak is."

 

Erik irányításának első 50 mérkőzése egy trófeát és rengeteg izgalmas találkozót hozott. Gratulálunk a mérföldkő eléréséhez, főnök, és várjuk a következő 50-et!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!