Hivatalos: Onana csatlakozott a Manchester Unitedhez

Andre Onana 2028 júniusáig aláírt a Manchester Unitedhez, kontraktusa pedig további 1 évvel meghosszabbítható.


A kameruni hálóőr eddigi 255 mérkőzéséből 104-en tudta megőrizni kapuját a góltól, 3 bajnoki címet és 2 KNVB-kupát nyert az Ajaxszal mielőtt 2022-ben csatlakozott az Interhez.

 

Az előző szezonban megnyerte a Coppa Italia-t és a legtöbb kapott gól nélküli mérkőzést jegyezte a Bajnokok Ligájában.

 

Onana az alábbiakat mondta:

"Hihetetlen megtiszteltetés csatlakozni a Manchester Unitedhez. Egész életemben keményen dolgoztam, hogy elérjem ezt a pillanatot, számos akadályt leküzdve az út során."

 

"Elképesztő lesz kifutni az Old Trafford gyepére azért, hogy őrizzem a csapat kapuját és hozzájáruljak az összteljesítményhez. Ez egy új utazás kezdete számomra új csapattársakkal és ambíciókkal, ezekért pedig meg kell majd küzdenem."

 

"A Manchester Unitedben komoly története van a jobbnál jobb kapusoknak és most mindent bele fogok adni, hogy a következő évek során megteremtsem a saját örökségem. Izgatott vagyok a lehetőség miatt, hogy ismét Erik ten Haggal dolgozhatok és alig várom, hogy kivehessem részem a sikerekben. Tisztában vagyok azzal, hogy nagyon eltökéltnek kell lennie annak, aki ebben a nagyszerű klubban játszik."

 

 

John Murtough is kommentálta a kameruni kapus érkezését:

"Andre volt a legjobb választás arra, hogy a Unitednek olyan új kapusa legyen, aki a megfelelő technikai adottságokkal és személyiséggel rendelkezik. Miután pályafutása során már számos sikert elért tudjuk, hogy Andre tovább fogja erősíteni a győztes mentalitást, amelyet a csapaton belül építünk."

 

"Ő már most is a világ egyik legjobb kapusa és szilárdan hiszünk abban, hogy a most 27 éves játékos az elkövetkező évek során mégtovább tud fejlődni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!