Ten Hag: Mount és Onana jó helyzetben vannak

Mason Mount és Andre Onana is pályára léphet ma este a Vörös Ördögök szezonnyitó bajnokiján, a Wolves ellen.


Mount volt a United első nyári szerzeménye amikor július elején csatlakozott a Chelsea csapatától és végigcsinálta a felkészülési szezont. Őt Onana követte alig több, mint két hete, így a hálóőr picit később tudott csatlakozni a kerethez. 

 

Mindkét játékos megismerkedett már az új környezettel és Erik ten Hag szerint remekül beilleszkedtek és izgatottan várják a hétfő esti mérkőzést az Old Traffordon.

 

"Úgy gondolom, hogy Mount és Onana is jó helyzetben vannak" - magyarázta Erik a klubmédiának adott exkluzív interjújában a Wolves elleni találkozót megelőzően. "Határozottan előnyt jelent, hogy Mason már a felkészülési időszak elején csatlakozott hozzánk, hiszen már az első edzésen is jelen volt."

 

"Andre is csatlakozott a felkészülés alatt, szóval mindketten intenzíven benne voltak a dolgokban, együtt éltek és így gyorsan ment az ismerkedés. Szóval ez nagy előny."

 

 

Hojlund is szépen szokja a manchesteri létet, bár még nem edzhetett együtt csapattársaival Carringtonban. Az átigazolás közben kisebb problémát észleltek nála, de ez nem volt befolyással a transzfer létrejöttére.

 

Bíztató jel, hogy a 20 éves csatár az edzőpályán készülhet már és bár a problémája miatt a ma esti keretben még nem lehet ott, a menedzser pozitívan értékelte Rasmus eddigi munkáját.

 

"Örülünk természetesen, hogy Rasmus is csatlakozott hozzánk. Ő most megismerkedik folyamatosan a csapattársaival, a személyzettel és igen, azt hiszem, hogy ő is jó helyzetben van. Jó alapokat fektettünk le a felkészülés alatt és most erre kell építenünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Wolves

Premier League 1. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!