Alvaro Fernandez kölcsönbe kerül

A Manchester United bal szélső védője, Alvaro Fernandez a la Ligában szereplő Granda csapatánál tölti a 2023/24-es idényt.


A 20 éves játékos az előző szezont a Championshipben szereplő Preston North End csapatánál töltötte, ahol sokat fejlődött most pedig ezt tovább folyathatja hazájában, Spanyolországban. 

 

Alvaro ezen a nyáron részt vett a United felnőtt csapatának felkészülési szezonjában és a Leeds, a Lyon, a Wrexham és az Athletic Bilbao ellen is pályára léphetett. A Wrexham ellen még gólpasszt is adott Marc Juradonak San Diegoban.

 

Fernandez a Nottingham Forest elleni 3-2-re végződé bajnokin a cserepadon ülhetett, az előző idényben pedig összesen 42 alaklommal léphetett pályára a Preston North Endnél, ezalatt pedig 6 gólpasszt osztott ki.

 

Ezt megelőzően a tartalék csapat év játékosának is megválasztották a 2021/22-es idényben a 2020-ban a Real Madrid Akadémiájáról érkező fiatal spanyolt. Két alkalommal a spanyol U19-es válogatottban is képviselhette hazáját.

 

A fiatal védő 62-szer lépett pályára a United U18-as és U21-es csapatában7 gólja és 13 asszisztja volt.

 

 

Fernadnez Granadába való átmeneti távozása lehetőséget ad arra, hogy további tapasztalatokat szerezzen a felnőtt futball világában és tovább fejlődjön a pályán és azon kívül egyaránt.

 

Sok sikert Alvaro! Figyelemmel követjük a fejlődésed!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!