Hojlund leigazolása bölcs döntés volt

Christian Eriksen szerint Rasmus Hojlund tökéletesen illik a Manchester Unitedbe.


A dán középpályás hazájában, a mostani válogatott szünetben beszélt az Ekstrabladet hírportálnak, és a 20 éves csatárral való kapcsolatáról kérdezték, aki nyári érkezése óta nyolc mérkőzésen három gólt szerzett a Vörös Ördögök színeiben.

 

Christian úgy véli, hogy Rasmus nagyszerű erősítés volt a csapat számára, és jól illeszkedik Erik ten Hag játékstílusába, de tudja, hogy a tehetséges középcsatártól még több várható.

 

"Úgy gondolom, hogy Rasmus megvásárlása bölcs döntés volt" - mondta a 31 éves játékos. "Ő egy olyan srác, aki beleillik a csapatba, beleillik a játékrendszerbe, megérti az edző elképzeléseit. Egy jó srác, aki keményen dolgozik."

 

 

Egy új országba és városba költözni ijesztő lehet, és mivel Hojlund jól vette az első akadályokat, Eriksen segít honfitársának, hogy otthon érezze magát a pályán kívül is.

 

"Elmentünk már enni” - tette hozzá. "Volt már nálam, és minden nap találkozunk a klubban. Adtam neki tanácsokat, és ő úgy döntött, hogy a stadion és az edzőközpont közelében lakik, szóval hallgatott rám. Nagyon éretten áll a dolgokhoz."

 

Dánia szombaton Kazahsztán, majd kedden San Marino ellen játszik Európa-bajnoki selejtezőt.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!