Ten Hag: Hojlund még több gólt fog szerezni

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag megerősítette hitét és bizalmát Rasmus Hojlundban, miután a fiatal csatárnak sikerült első bajnoki gólját megszereznie az Aston Villa felett a Boxing Day-en aratott győzelemkor.


A Vörös Ördögök 20 éves támadója már eddig is számtalan dicséretet begyűjtött a szezon során, többek között annak is köszönhetően, hogy a United történetében soha, senki nem ért el annyire gyorsan öt gólt a Bajnokok Ligájában, mint ő.

 

A Premier League-ben sokkal nehezebben tört meg számára a jég a csapat kiegyensúlyozatlan teljesítménye mellett, de kedden este az Aston Villa elleni drámai győztesgóljával kedden este megszületett az áttörés ebben a tekintetben is számára.

 

Hojlund csatárösztönei segítségével egy technikás befejezéssel juttatta a labdát Emiliano Martinez kapujába a Stretford End előtt, amelyet követően a dán játékos azt nyilatkozta, "ő a legboldogabb ember a világon".

 

Rasmus most már a Nottingham Forest elleni szombati mérkőzésre fókuszál, az azt megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján Ten Hag pedig nagyon pozitívan beszélt az ifjú csatárról.

 

 

"Ismételni fogom magamat, de én bízok benne és tudtam, hogy képes rá [gólt szerezni a Premier League-ben]" - kezdte a holland menedzser.

 

"A Bajnokok Ligájában és a dán válogatott színeiben szerzett góljai, hogy mit ért el fiatal játékosként Ausztriában és Olaszországban pallérozódva és ő egy nagyon erős karakter."

 

"De természetesen ez a találat magabiztosságot és önbizalmat fog neki kölcsönözni ahhoz, hogy újra eredményes legyen és szerintem mostantól több gólt fog szerezni, ebben biztos vagyok."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

Premier League, 20. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!