Hojlund: Én vagyok a legboldogabb ember a világon

Amikor Rasmus Hojlund ballábas, győztes gólja az Aston Villa ellen a Boxing Day-en a hálót érintette, az Old Trafford felrobbant.


A dán csatár nyári érkezése óta első Premier League-gólját szerezte, és mind ő, mind a csapattársai szenvedélyesen ünnepeltek.

 

Rasmus Emiliano Martinez mellett vágta a labdát a hálóba, és ezzel megpecsételte a Villa elleni elképesztő feltámadást, és biztosította, hogy a 2023-as év utolsó hazai mérkőzését három ponttal fejezzük be.

 

A mérkőzés után az Amazon Prime-nak nyilatkozva, a lenyűgöző Alejandro Garnacho mellett - aki egy duplával egyenlített - Hojlund kifejezte örömét.

 

"Régen volt már ilyen" - mondta. "Boldog vagyok."

 

"Ahogy a menedzser is mondta, persze a Bajnokok Ligájában már szereztem pár gólt, de a Premier League-ben eddig nem."

 

"Boldog vagyok, hogy megszereztem az elsőt, és remélhetőleg erre építhetek, és tovább folytathatom. Örülök a támadóknak is, akik a mai napon sok karaktert és önbizalmat mutattak."

 

 

"Én vagyok a legboldogabb ember a világon. Láthatjátok az ünneplésből."

 

"Ahogy Garna [Garnacho] mondta, mi a végsőkig hiszünk, és ma is sok karaktert mutattunk."

 

Garnacho második félidei duplája kétgólos hátrányból hozta vissza a Vörös Ördögöket - azután, hogy a VAR egy próbálkozását már érvénytelenítette - makd Rasmus megszerezte a győzelmet.

Nagyszerű érzés" - tette hozzá az argentin válogatott játékos. "Mi vagyunk a Manchester United. 2-0-s hátrányban vagyunk, de soha nem adjuk fel."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!