Válogatottbeli bemutatkozásban reménykedik a duó

Tom Cleverley és Phil Jones abban reménykednek, hogy péntek este bemutatkozhatnak az angol felnõtt válogatottban a Bulgária elleni Eb-selejtezõn.


Cleverley hálás a sorsnak, hogy újabb esélyt teremtett számára ahhoz, hogy bizonyíthasson, miután elsõ lehetõsége elmaradt a londoni zavargások miatt, ugyanis együtt ismét együtt edzhet az angol felnõtt válogatottal, csakúgy, mint az elsõ válogatott behívóját megkapó Phil Jones, aki elárulta, nagyon mulatott csapata edzésen szerzett öngólja hallatán.

 

"Egy 11 a 11 elleni mérkõzésen született az öngól" - eleveníti fel Cleverley.

 

"Csalódott voltam, hogy végül elmaradt a mérkõzés, de ez legalább azt jelentette, hogy tényleg magam mögött hagyhattam az öngólomat."

 

"Legalább gól szereztem az elsõ válogatottbeli edzésemen! Megpróbáltam visszagurítani a labdát Robert Greennek, de sípcsonttal találtam el, és a hálóba vágódott. Ez eléggé csalódástkeltõ pillanat volt számomra."

 

 

Jones elárulta, hogy Wayne Rooney nagyon sokat segített neki, hogy beilleszkedjen a Fabio Capello vezette felnõtt csapat keretébe.

 

"Wayne Rooney egy nagyon jó, és élettel teli karakter" - kezdte Jones.

 

"Nagyon segítõkész volt velem, megértette a helyzetemet, és egyértelmûen üdvözölte, hogy mostantól együtt játszunk klub, és válogatott szinten is. Õ egy fantasztikus játékos, akitõl csak tanulni lehet. Nagyszerû dolog, hogy itt van."

 

"Itt a keretben mindenki világklasszis játékos, és a csapatban kollektíven uralkodik az összetartó csapatszellem. Azért gyûltünk össze, hogy együtt alkossunk maradandót pénteken este. Nincs bennünk félelem, izgatottan várjuk, hogy pályára léphessünk."

 

Cleverley kiemelte azokat a benne uralkodó érzéseket, amit akkor érzett, amikor megtudta, hogy elõször érezheti meg, milyen elõször az angol válogatott keretébe meghívást kapni, azt követõen, hogy a Hollandia elleni barátságos mérkzõs a londoni zavargások miatt elmaradt a Wembleyben.

 

"Valami egészen jó rezgést érzek a keret játékosai között" - tette hozzá.

 

"Úgy tûnik, hogy szinte mindegyik játékos remek formának örvend a klubjánál."

 

"Ez az elsõ tapasztalatom, milyen az angol válogatott felnõtt keretével készülni, és elég ellenséges fogadtatásra számítok az ellenfél szurkolótáborától, és maguktól a játékosoktól, akik nagyon fûteni fog majd a bizonyítási vágy. Úgyhogy kemény erõpróbára számítok."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!