Jones a középpályán kezd

Fabio Capello megerõsítette, Phil Jones szombaton a középpályán szerepel majd az angol válogatottban a világbajnok, spanyol válogatott elleni barátságos mérkõzésen.


A United védõjének nehéz feladata lesz, hiszen a Xavi, Iniesta, Fabregas hármassal nézhet farkasszemet Frank Lamparddal karöltve. Egyébként a Chelsea középpályása lesz az angolok csapatkapitánya ezen az összecsapáson.

Jones a Vörös Ördögöknél is szerepelt már a középpályán, a Liverpool elleni döntetlen során játszott ott, ahol a Blackburnben korábban többször is jól teljesített.

"Úgy vélem, a középsõ védõ poszt sokkal természetesebb pozíció számomra" - vallotta be a riportereknek. "Ez az a poszt, ahol játszottam, miközben felnõttem. De azt hiszem, több, mint megfelelõen tudok játszani jobb bekk és középpályás poszton is."

 


"A Blackburnnél egy teljes szezont játszottam középsõ középpályásként, tudom a dolgom, várom a mérkõzést. Xavi és Iniesta fantasztikus játékosok. Mindannyian tudjuk ezt, de õk is csak emberek. Mindenki hibázhat."

"A United középsõ védõnek igazolt le, ez az a poszt, amiben láttak engem és ez az a poszt, ahol játszatni akartak. A felkészülés során játszottam jobb bekket és középpályást is, így látták ott mire vagyok képes, tudtam, hogy meg tudom csinálni, azóta pedig többször is kértek, hogy ott szerepeljek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!