Warnock: Szeretettel fogadjuk majd Ashley-t

Az Aston Villa védõje, Stephen Warnock meleg fogadtatásra számít, amikor egykori játékostársa, Ashley Young elõször tér vissza vendégként nyári eligazolása óta, amikor is a Manchester United vendégszerepel Birminghamben.


A 26 éves szélsõ még 2007-ben, 9.65 millió fontért igazolt a Watfordtól a közép-angliai alakulathoz, ahol négy és fél szezont töltött el, mielõtt 2011. nyarán 17 millió font körüli összegért az Old Traffordra tette volna át székhelyét.

 

Young a Villa mezében lejátszott 190 mérkõzésén 38 gólt szerzett, és több tizenegyes értékesített az elõzõ szezonban, mint bárki más a Premier Leagueben, öt sikeres büntetõjével.

 

Bár az ehhez hasonló esetben az egykori csapat szurkolói nem éppen szokták szívélyes fogadtatásban részesíteni korábbi kedvencüket, a Villa védõje, Stephen Warnock (a képen háttérben) szerint az angol válogatott középpályás hõsnek kijáró fogadtatásban fog részesülni holnap délután a Villa Parkban.

 

 

"Szerintem Ashley úgy fog bevonulni a klub történetébe, mint a Villa egyik modern kori nagysága" - kezdte.

 

"Nem számítok másra, mint hogy Ashley remek fogadtatásban fog részesülni a szurkolóink részérõl."

 

"Õ nagyszerûen szolgálta a klubot, és azért az nem túl gyakori jelenség egy játékos életében, ha a Premier League bajnokcsapata, amely egyben a Bajnokok Ligája ezüstérmese is, szeretne leigazolni."

 

"Mi egy olyan klub vagyunk, amely szeretne fejlõdni, és elõre lépni, azonban a Manchester United klasszis szintet képvisel, Ashleynek pedig olyan céljai vannak, hogy õ is klasszis játékossá váljon."

 

"Megvan hozzá minden képessége, hogy Európa egyik legjobbja legyen és nem hiszem, hogy ezért a szurkolóink elítélnék."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!