Maguire: Mintha oda-visszavágós párharcot játszanánk

A Manchester United vasárnap az Aston Villa vendége lesz a bajnokságban, négy nappal később pedig újra a birminghamiekkel találkoznak, csak a Ligakupában és az Old Traffordon.


Az ilyen forgatókönyv nem annyira példa nélküli a modern angol futballban, az idei év hihetetlen sűrű menetrendje ugyanis különböző megoldandó kihívások elé állítja a futballistákat.

 

Legutóbbi interjújában Harry Maguire arról beszélt, milyen lesz négy nap leforgása alatt kétszer is ugyanazzal az ellenféllel szembe nézni.

 

"Fura, hogy pontos így alakult" - kezdte a United csapatkapitánya.

 

 

"Ez olyan, mintha egy oda-visszavágós párharcot játszanánk az Európa-ligában vagy a Bajnokok Ligájában."

 

"De szerintem mindig csak a következő mérkőzésre szabad koncentrálnunk. Nem fogunk a másodikkal foglalkozni, csak az elsővel és hogy megszerezzük a három pontot. Azon leszünk, hogy begyűjtsük a bajnoki győzelmet és ezután majd megpróbáljuk a második meccset is megnyerni."

 

"Az első találkozó után több tudásunk lesz arról, hogy mit játszanak és mik az erősségeik, illetve gyengeségeik, de az biztos, hogy oda kell magunkra figyelnünk."

 

"Elég tehetséggel van megáldva a keretünk, akikkel ezeket a feladatokat meg kell oldanunk, de biztosra kell mennünk, hogy 100 százalékos teljesítményt fogunk nyújtani."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Aston Villa

Ligakupa 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!