Young gyõztes visszatérést vár

Ashley Young már várja, hogy szombaton visszatérhessen a Villa Parkba, de elmondása szerint sokkal jobban fogja élvezni azt a napot, ha a Manchester United három ponttal a zsebében távozhat Birminghambõl.


A 25 éves Young négy és fél évet töltött az Aston Villánál, ahol 193 mérkõzésen 39 alkalommal volt eredményes, mielõtt nyáron a Manchester Unitedhez igazolt.

 

"Izgatott vagyok a visszatérés miatt" - kezdte.

 

"Nagyon jó emlékeket õrzök az ott töltött idõrõl, és remélhetõleg meleg fogadtatásban lesz részem. De most csak arra koncentrálok, hogy amikor ott leszek, akkor jól játszak."

 

"Még mindig rengeteg barátom van a csapatnál, akikkel elég sokat beszélek hétrõl-hétre, úgyhogy jó lesz visszamenni, és újra látni õket. Ha megfelelõen állunk hozzá a dolgokhoz, akkor biztos vagyok, hogy sikerülhet elhoznunk a három pontot."

 

 

A Vörös Ördögöknek utóbbi nem sikerült 2007 óta a Villa Parkban, és utóbbi három Birminghamben lejátszott mérkõzésük mind döntetlenre végzõdött (0-0, 1-1, 2-2). Az elõzõ szezonban Sir Alex Ferguson fiait ez a párosítás különösen megizzasztotta, hiszen 10 perccel a mérkõzés vége elõtt még két gólos hátrányban voltak. Késõbb azonban Federico Macheda és Nemanja Vidic góljaival sikerült megmenteniük a haza becsületét, de a United szurkolók reményei szerint nem hoz hasonló forgatókönyvet a két csapata idei összecsapása.

 

Miután a Manchester City szombaton a Norwichot fogadja helyi idõ szerint három órától, ezért a Manchester United hátránya az Aston Villa elleni mérkõzésük kezdõrúgásakor akár 8 pontos is lehet. A hatalmas különbség ellenére Young magabiztos maradt, hogy májusban a Barclays Premier League trófeája ismét az Old Traffordon kerül majd átadásra.

 

"Nem hiszem, hogy már arról beszélhetnénk, hogy ki nyeri meg a bajnoki címet. Még rengeteg mérkõzés van hátra, és számos pontot gyüjthetnek a csapatok."

 

"Ha úgy tudnánk végezni a dolgunkat, ahogy a szezon kezdete óta tesszük, akkor számolatlanul tudnánk gyüjteni a pontokat, és biztos vagyok benne hogy így a bajnoki trófea is visszakerülne hozzánk." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!