Kölcsönlesen: Vereségek sora

Ez az a hétvége, amit a United kölcsönben szereplõ játékosainak java szívesen elfelejt majd, hiszen az öt játékosból négynek vereséget szenvedett ideiglenes klubja.


John Cofie harmadik meccsén már meg is szerezte elsõ gólját a Royal Antwerp színeiben. Új csapatával a másodosztály éllovasával, az F.C.V. Dender E.H csapatával játszottak 1-1-es döntetlent vasárnap.

Federico Macheda a szünetben állt be a Chelsea elleni FA Kupa találkozón a Queens Park Rangersbe, de õ sem tudott segíteni csapatának, mely végül 1-0 arányban vereséget szenvedett.

Josh King és Robbie Brady is távozott csapatával az FA Kupából, miután a KC Stadiumban meglepetésre kikaptak az alacsonyabb osztályban szereplõ Crawley Town együttesétõl.

 


King elõször volt kezdõ a Tigriseknél, ígéretesen is teljesített, de miután volt egy remek elfutása a bal oldalon, nem tudta megjátszani csatártársát, Matty Fyattet. King a 65. percig volt a pályán.

Brady egy lapos, erõs lövéssel veszélyeztette az ellenfél kapuját, de a félidõben lecserélte õt menedzsere.

Ryan Tunnicliffe a 62. perc ült le a padra a Peterborough Portsmouth elleni bajnokiján, melyet a Pompey nyert meg 3-0 arányban.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!