Kölcsönlesen: Tunnicliffe visszatért

Warren Joyce ismét csapatában üdvözölheti Ryan Tunnicliffet, miután kölcsönszerzõdése lejárt a Peterborough együttesénél.


Az ifjú középpályás valószínûleg a tartalékoknál játszik az idény hátralévõ részében, miután értékes tapasztalatokat gyüjtött Darren Ferguson gárdájánál a Championshipben.

 

"Ryan visszatért" - kezdte Joyce a Manutd.com-nak.

 

"Tényleg nagyon élvezte a Peterboroughnál eltöltött kölcsönidõszakát, és mostantól a szezon végéig ismét minket erõsít majd."

 

Tomasz Kuszczak részese volt annak a Watfordnak, amely valószínûleg sokáig emlékezetes módon két gólos hátrányból 3-2-re megfordítvan a mérkõzést legyõzte a Burnleyt, míg Scott Wootton visszatért a Nottingham Forest csapatába a Barnsley elleni 1-1 alkalmával.

 

 

Robbie Brady combsérülés kihagyta a Hull City pénteki, 1-1-re végzõdõ döntetlenjét a Blackpool ellen, de kedden már visszatérhet a Leeds ellen. Joshua King csereként állt be a Tigriseknél és számos alkalommal tesztelte Matt Gilks kapus képességeit.

 

Oliver Norwood ismételten nagy hatással volt a Coventry City teljesítményére, ám õ sem akadályozhatta meg, hogy az Égszínkékek 2-0-s vereséget szenvedjenek a Leicester City elleni rangadón. A helyi médiában több olyan találgatás látott egyébként, hogy a Coventry megpróbálja a mostani kölcsönidõszakát követõen is a klubnál tartani a középpályást valamilyen formában.

 

Sean McGinty második mérkõzését játszotta a Morecambe együttesében, amely során úgy szenvedtek 1-0-s vereséget az Aldershot ellenében, hogy a mérkõzés utolsó labdaérintésébõl majdnem õ szerezhette volna az egyenlítõgólt egy közeli fejessel. Reece Brown 3-2-es gyõzelemmel debütálhatott az Oldhamben a listavezetõ Sheffield Wednesday ellen. Wes Brown öccse a védelmi négyes elõtt helyezkedve játszott, és érdemelt ki 8-as osztályzatott a Manchester Evening Newstól.

 

Federico Macheda megint nem jutott lehetõséget Mark Hughestól, amikor is a QPR egy pontot szerzett az Everton ellen. John Cofie és csapata, a Royal Antwerpen 2-0-s vereséget szenvedett a KVRS Waaslandtól.  


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!