Kölcsönlesen: McGinty megsérült

Rossz hírek láttak napvilágot Sean McGinty kapcsán, miután az ifjú védõ kificamította vállát a Morecambe Hereford elleni meccsén, amely így rövidre zárta kölcsönjátékát a Garnélarákoknál.


"Teljesen le vagyok nyûgözve a fiútól" - kezdte a Morecambe menedzsere, klubja hivatalos oldalának.

 

"Még csak 18 éves, és nagyszerû volt vele együtt dolgozni. Minden jót kívánok számára, és remélhetõleg minél elõbb visszatérhet a pályára."

 

Robbie Brady folytatta parádés szereplését kölcsöncsapatánál, miután õ kezdte meg a gólgyártást a Hull City Ipswich Town elleni 2-2-re végzõdõ döntetlenje alkalmával.

 

 

Az U-21-es ír válogatott ballal leadott lövése megpattanva csapta be Alex McCarthy kapust, és  vágódott be a kapuba a mérkõzés 17. percében. Joshua King az utolsó nyolc percre állt be csereként, az egykori Vörös Ördögöt, Cameron Stewartot váltva.

 

"Robbie remekel, és nagyon elégedettek vele a csapatánál" - nyilatkozta a Manchester United tartalék csapatának edzõje, Warren Joyce a United Reviewnak.

 

"A játéka egyre kiegyensúlyozottabb, és a bajnokságban hihetetlenül nagy veszélyt jelent az ellenfelekre."

 

Tomasz Kuszczak egy lenyûgözõ idegenbeli 2-1-es gyõzelmhez segítette a Watfordot a Derby County ellen. Miután a Kosok az egyenlítésért hajtottak, a lengyel kapusnak számos védést kellett bemutatnia, amelyek közül kiemelkedk Craig Bryson közeli kísérletének hárítása.

 

Oliver Norwood pályára lépett a helyi, Birmingham City elleni derbin a Coventry City színeiben. A mérkõzés 1-1-re végzõdött, Joyce pedig nagyon jókat mondott a középpályásról. "Nehéz helyzete volt a Scunthorpenál, de az edzõi stáb fantasztikusan dolgozott vele. Alan Knill és Chris Brass tényleg sokat segített neki, és kicsit kinyitották a szemét."

 

"Erre pedig tud építeni a Coventrynél, amire a Championshipben remek terepet talált. A csapatok még nem igazán ismerik, és nem elég gyorsan zárnak ki rá, úgyhogy ebbõl profitálhat. A passzaival képes az ellenfelek védelme mögé beindítani társait, az pedig nem lehet kérdéses, hogy ezzel sok problémát okoz."

 

Scott Wootton késõi csereként állt be a Nottingham Forest 3-1-es Milwall ellen aratott gyõzelme alkalmával. Reece Brown 69 percnyi játéklehetõséghez jutott a harmadosztályban az Oldham 2-1-es, Yeovil elleni veresége alkalmával, amely során egy, a felsõ kapu felett elsuhanó lövéssel vétette észre magát a Latics szurkolók körében.

 

Federico Macheda balszerencséje megint folytatódik a QPR-nál, miután bokasérülés miatt nem álhatott menedzsere rendelkezésére ideiglenes csapatánál. "Kikonak keményen kell dolgoznia, és megmutatnia, hogy milyen is õ valójában. Ha próbálkozik, és mindent a lehetõ legjobban csinál, akkor vissza fog kerülni a csapatba" - kommentálta Joyce.

 

John Cofie nem kapott szerepet a Royal Antwerpenben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!