Kölcsönlesen: Norwood újra betalált

Oliver Norwood megszerezte két hét alatt második gólját, így már sokadik mérkõzésen segítette a bennmaradáshoz a Coventry City-t, amely 2-0-s gyõzelmet aratott a Portsmouth felett a Ricoh Arenaban.


A United középpályása, azon friss élményt követõen, hogy múlt szerdán a hosszabbításban szerzett góljával mentettek pontot a Cardiff City ellen, ismét betalált, ezúttal a 77. percben egy közelrõl leadott lövéssel, amellyel igen értékes gyõzelmet arattak.

 

Menedzsere, Andy Thorn dicsérõ szavakkal illette Norwood (a kép baloldalán kékben), és a Manchester Citytõl szintén kölcsönben náluk játszó Alex Nimely teljesítményét, miután mindketten alaposan kivették részüket a szombati diadalból.

 

"Mindketten hatalmas értékei klubjuknak" - kedte Thorn a Coventry Telegraphnak.

 

"Õk remek fiúk, akik remekül beilleszkedtek, és nagyszerû személyiségek az öltözõn belül is. Ugyanúgy kiveszik a részüket a csapat sikereibõl, mint azok a fiatalok, akik a mi akadémiánkon nevelkedtek."

 

 

Szintén eredményes volt John Cofie, a Royal Antwerpen által az AFC Tubize ellen 3-2-re elveszített mérkõzésen. A fiatal csatár a mérkõzés elején tudott eredményes lenni, amelyet követõen nagyon ficánkolt, ám késõbb ezt egy, az ellenfél edzõjével, Dante Brognoval történt bizarr incidense beárnyékolta.

 

Tomasz Kuszczak végig a pályán volt a Watfordban, amely immáron sorozatban ötödik gyõzelmét aratta, most az Ipswich Town ellen. A lengyel kapus tehetetlen volt Jay-Emmanuel Thomas vezetõgóljánál, de ezután nem nagyon akadt már dolga, míg Sean Murray és Troy Deeney csapata javára döntötte el a mérkõzést.

 

Joshua King megõrizte tagságát a Hull City kezdõcsapatában, de õ se tudta megakadályozni a Leicester City elleni 2-1-es vereséget. Kinget a 78. percben cserélték le, röviddel azt követõen, hogy Unitedes csapattársa, Robbie Brady csereként beállt Tom Cairney helyére.

 

Reece Brown villogott, amikor az Oldham begyüjtötte a három pontot a Bournemouth 1-0-s legyõzésével, így a Latics már 14. a League Oneban.

 

Kiko Macheda ismételten nem jutott szerephez a QPR-ban, míg Scott Wootton a kispadról figyelte, amint a Nottingham Forest 1-1-s döntetlent játszik a Brightonnal.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!