Robson is visszavág Vieirának

Bryan Robsont feldühítette Patrick Vieira nyilatkozata, miszerint Paul Scholes visszahívása a Vörös Ördögök középpályájának a meggyengülésére utal, és a legendás játékos visszatérése nem jó megoldás a United problémájára.


Scholes a City elleni FA-kupa összecsapás alkalmával tért vissza. Ez idõ alatt tíz alkalommal lépett pályára, melybõl kilenc a United gyõzelmével zárult.
 
 
Robson szerint Vieira hozzáértése kétségeket hagy maga után, ha nem látja Scholes visszahívásának okait és jelentõségét a United számára. 
 
"A City próbálja kétségbe vonni Scholesy visszatérésének jelentõségét" - mondta Robson.
 
"Szerintem Vieira nem tudja, mit beszél."
 
A City volt középpályásának nyilatkozatára Sir Alex Ferguson is reagált az elmúlt napokban, utalva arra, hogy vajon Carlos Tevez visszahívása milyen döntés volt a rivális csapat vezetésének részérõl. Robson támogatja egykori edzõje véleményét, mely szerint Tevez magatartása elfogadhatatlan volt, és teljes mértékben jogos a kizárása, legyen bármilyen jó játékos is.
 
"Egyetértek Sir Alex véleményével Tevezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy ha a Unitedben tanúsított volna hasonló magatartást, nincs az a pénz, amiért az edzõ visszahívta volna."
 

"Nem számít, mennyire jó egy játékos, és milyen mértékben van szükség rá, ha megtagadja a játékot és önkényesen hónapokat hagy ki, Sir Alex már rég kipenderítette volna és soha nem hozná ilyen megalázó helyzetbe magát." 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!