Kölcsönlesen: King betalált

Joshua King megszerezte élete elsõ felnõtt gólját, csapata a Hull City 2-1 arányban legyõzte a Middlesbrough csapatát, ezzel zárva le egy 5 meccses vesztes sorozatot.


Szombaton, a Millwalltól elszenvedett 1-0 után hétfõn a Middlesbrough ellen javíthattak a Tigrisek. A vendégeknek szerzett vezetést Marvin Emnes, amit a szünet után nem sokkal King kiegyenlített, sõt a passza után, két perccel a találkozó vége elõtt végül Nick Barmby csapata hét meccs óta elsõ gyõzelmét aratta a Championshipben, köszönhetõen Matt Fryatt góljának.

Robbie Brady hétvégén a kispadon kapott helyet, ám a Boro ellen visszakerült a kezdõbe, végül a 77. percben lecserélte õt menedzsere.

Oliver Norwood ismét segített a Coventry Citynek, mely csapat a Peterborough-val játszott 2-2-es döntetlent a hétvége során. Ám hétfõn már õ sem tudta megakadályozni, hogy a City 3-1-re kikapjon a Bristol otthonában.

A találkozót követõen a 20 éves játékos mesélt arról, mit is profitál a kölcsön idõszakból: "Jobb játékosként térek vissza a Manchester Untiedhez. Csak tanulni lehet abból, ha 15 mérkõzést játszol a Championshipben. Jó labdarúgók ellen szerepelsz, ami jót tesz és megtanulod, hogyan légy erõsebb."

Tomasz Kuszczak gyõztes meccs nélküli húsvéton van túl, hiszen nagypénteken a Blackpooltól szenvedett 2-0-s vereséget a Watforddal, hétfõn pedig csak 1-1-et sikerült elérniük a Cardiff City ellenében. Ezen eredmények következtében 4 mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt hét pontra vannak a Darazsak a rájátszást érõ helytõl. 

 


A Nottingham Forest 1-0 arányban kapott ki a Bristoltól, mely találkozót Scott Wootton a padról nézte végig, ám hétfõn be is állhatott a Peterborough felett aratott egy gólos, felbecsülhetetlen gyõzelem során.

A League One-ban komolyan tesztelték Reece Brown védekezõ képességeit, hiszen az Oldham a két remek csapattal, a Charltonnal és a Sheffield Wednesday-jel játszott. Sajnos a Latics mindkét mérkõzést elbukta, elõbbit 1-0-ra, míg a másikat 3-0-ra.

Bebe folytatta sérülése rehabilitációját. A portugál a 72. percben lépett pályára a Besiktas csapatában, amely 1-1-re végzett a Karabukspor ellen, ezzel biztosítva rájátszásbeli helyét a listavezetõ Galatasaray mellett.

Át Belgiumba, John Cofie végig a pályán volt a Royal Antwerp csapatában, ám õ sem igazán tudta megállítani a R. Boussu Dour Borinage csapatát, mely végül 3-0 arányban gyõzött.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!