Young várja az újabb találkozást

Ashley Young kijelentette, nem érzi úgy, hogy extra éle lenne az Aston Villa elleni vasárnapi mérkõzésnek, azért mert az elõzõ szezon végéig ott játszott.


A remek formában lévõ szélsõ magabiztos azt illetõen, hogy Alex McLeish együttesének nem lesznek kiesési gondjai, még akkor is, ha eltökélt azzal kapcsolatban, hogy a birminghamiek pont nélkül távozzanak az Old Traffordról.

 

Ez a második alkalom, a decemberi Villa Parkban elért 1-0-s gyõzelem óta, hogy Young egykori munkaadója ellen lép pályára, azóta, hogy 2011. nyárán klubot váltott.

 

 

"Mindig figyelem a Villa eredményeit" - kezdte a középpályás a United Reviewnak.

 

"Élveztem az ott töltött négy és fél évemet és még mindig tartom néhány emberrel a kapcsolatot onnan. Múlt héten váltottam néhány üzenetet a fiúkkal - megpróbáltam kitalálni a kezdõjüket!"

 

"Nem jelent extra töltetet az, hogy a volt csapatom ellen fogunk játszani - csak megpróbálok egy újabb jó teljesítménnyel elõrukkolni és ezzel három ponthoz juttatni a csapatomat."

 

Amikor arról kérdezték, hogy a birminghamiek ki tudnak-e kecmeregni a kiesõ zóna közelében lévõ csetepatéból, így felelt:

"Remélem. A szezon ezen szakaszában nagyon nehéz minden csapatnak, mert mindenki a túlélésért harcol, de ha otthon jó eredményeket tudnak elérni, akkor jó esélyük lesz a túlélésre."

 

"Amikor még ott játszottam az elõzõ szezonban, már akkor is meglegyintett minket egy kicsit a kiesés szele, de jó csapatszellemünk volt, és végül kikecmeregtünk a hullámvölgyünkbõl, ami abban testesült meg, hogy kilencedikek lettünk. Biztos vagyok benne, hogy most is jó csapategységük van, és túlélik ezt a szezont."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!