Pulis a játékvezetést okolja

Tony Pulis szerint a játékvezetõ hibázott, amikor nem állította ki Gary Nevillet a Stoke City 2-1-es vereségével végzõdõ Manchester United elleni összecsapáson.


A bírónak nehéz perceket okoztak a játékosok, különösen Gary Neville - aki pályafutása 600. mérkõzésén - csúnyán szabálytalankodott Matthew Etheringtonnal szemben az elsõ félidõben, úgy hogy már volt korábbról egy sárga lapja.

 

Végül az egykori manchesteri csapatkapitánynak megkegyelmezett Andrew Marriner, így pedig a Vörös Ördögöknek nem kellett egy félidõn keresztül emberhátrányban játszaniuk és meg is tudták szerezni mind a három bajnoki pontot a Britannia Stadiumból.

 

 

A játék képe alapján a Manchester United egyértelmûen többet tett elsõ idegenbeli gyõzelme megszerzéséért, Tony Pulis nem volt elégedett a játékvezetõ ténykedésével.

 

"Egyértelmûen csalódottak vagyunk. Ha ugyanezt egy Stoke játékos csinálta volna az Old Traffordon, nem hiszem hogy a pályán maradhatott volna" - mondta a Fazekasok menedzsera a Sky Sportsnak.

 

"Véleményem szerint a játékosukat ki kellett volna állítani, és ha most az Old Traffordon lettünk volna, és egy Stoke játékos szabálytalankodott volna kétszer így, akkor vele ez lett volna a helyzet." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!