A Hónap Ördöge májusban: MU-sBalu

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói szavaztak és A Hónap Ördöge díj nyertese májusban: MU-sBalu!


A szavazatok megszámlálása után eredetileg nistelrooy nevû felhasználónk kapta volna meg ezt a címet, viszont õ visszalépett a jelöléstõl és a szerkesztõség úgy döntött, hogy így a második legtöbb voksot kapó tagunk is méltóképen kiérdemli májusban A Hónap Ördöge elismerést, amelyhez tiszta szívbõl gratulálunk!

A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:

nistelrooy: 172 szavazat (51, 81%)
pézé: 28 szavazat (8,43%)
MU-sBalu: 132 szavazat (39,76%)
összesen: 332 szavazat (100,0%)

és/vagy

pézé: 28 szavazat (17,5%)
MU-sBalu: 132 szavazat (82,5%)
összesen: 160 szavazat (100,0%)
 
 
A továbbiakban egy rövid interjú keretében ismerhetitek meg jobban a gyõztes MU-sBalut:
 
  1. Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak! 
    Kedves Balázs vagyok, Borsod megyében egy kis faluban, Alacskán élek. 18 éves vagyok és kb. 5 éve vagyok Manchester United szurkoló.

     
  2. Hogyan lettél United-drukker?
    Kisebb koromban nem nagyon követtem a klubfocit. A 2006-os foci vb után kezdtem el olasz, angol bajnoki meccseket nézni. Így láttam elõször a Manchester Unitedet. Nem emlékszem, hogy ki volt az ellenfél, de egyszerûen megfogott a csapat. A szép játék, a mez, a legendák, azok a beszámolók, amiket a kommentátorok mondtak a csapatról, szóval megfogott ez az egész. Elkezdtem olvasgatni a klubról az interneten, megismertem a történelmét is. Így lettem Manchester United szurkoló. 

     
  3. Melyik a kedvenc mindenkori United meccsed?
    Ez nehéz kérdés, említhetném a 2006/2007-es szezonbeli Milan elleni hazai 3-2-es gyõzelmünket, vagy a 2007/2008-as szezonbeli Newcastle elleni 6-0-ás sikerünket. Viszont ebben a szezonban is volt pár fantasztikus meccsünk, mint például a City legyõzése a Wembleyben vagy amikor 8-2-re legyõztük az Arsenalt. 
    Szóval egyet nem igazán tudok választani, de ezeket a meccseket tudnám hirtelen mondani. Persze volt még rengeteg fantasztikus meccsünk az évek alatt. 

     
  4. Hogyan értékeled a United idei szezonját?
    Eléggé kétarcú szezonja volt a csapatnak. Nem jutottunk be a BL kieséses szakaszába, kiestünk az Európa Ligából, a két hazai kupában sem sikerült nagyot alkotni és végül a bajnoki cím sem lett meg, de a bajnokságban csak gólkülönbségben maradtunk el a Citytõl, ahol is rengeteg pontot szedett össze a csapat. Nagyon sok gólt rúgtak a fiúk, és olyan emlékezetes, remek meccseink is voltak, mint az Arsenal elleni 8-2-es siker, a Tottenham hazai legyõzése, a Fullham elleni 5-0-ás gyõzelem és még lehetne sorolni bõven. A csapat dolgát nehezítették a sérülések, és van pár fiatal játékosunk, akiknek még idõ kell, hogy kész játékosokká érjenek.  

     
  5. Mennyire vagy elégedett az elõzõ nyári igazolásainkkal?
    Igazából elégedett vagyok az elõzõ nyári igazolásainkkal. De Gea eleinte úgy tûnt, hogy elég bizonytalan, hiszen a beadások és a szögletek problémát okoztak neki, de azóta bebizonyította, hogy ha fejlõdik, rutint és nyelvtudást szerez, akkor világklasszis kapus lesz belõle. Young már elsõ szezonjában is jól teljesített. Eltekintve attól, hogy volt egy idõszaka, amikor visszaesett a teljesítménye. Jones érkezett még, aki a szezon elején remekül teljesített, de késõbb visszaesett a teljesítménye és igazából még nem tudni, hogy mi lesz vele. Az biztos, hogy tehetséges. 
    A középpályát látva a szezonban olykor úgy gondoltam, hogy igazolni kellett volna egy középpályást a nyáron, de Fergie nem tudhatta, hogy Cleverley és Anderson szinte az egész szezonban sérültek lesznek.  

     
  6. Véleményed szerint kik csatlakozhatnak/távozhatnak ezen a nyáron?
    Fergie és Gill nyilatkozatai alapján úgy gondolom, hogy 2-3 játékos érkezõ valószínû. Kagawaval kapcsolatban nagyon sok a pletyka, a PL-ben akar játszani, de én csak akkor hiszem el az érkezését, ha már tényleg hivatalos lesz. Igazából úgy vagyok vele, hogy majd kiderül, hogy kik érkeznek még. Egy középpályásra mindenképp szükség van. 
    A távozókat illetõen úgy gondolom, hogy Berbatov és Macheda hagyja el a klubot, illetve azt is el tudom képzelni, hogy Owen és Park is távozni fognak.  

     
  7. Jelenleg melyik edzõt tartod a legalkalmasabbnak , hogy Fergie utódja legyen?
    Szerintem az egyik legalkalmasabb edzõ Fergie utódjának David Moyes lenne. Az Everton most is a PL elsõ felében végzett, ráadásul alig költhet igazolásokra. Az átigazolási piacon remek szeme van. Most is leigazolta Jelavicot, aki rögtön elkezdte lõni a gólokat. Szóval szerintem Moyes remek választás lenne Fergie utódjának. 

     
  8. Állítsd össze a saját álom tizenegyedet a mindenkori Unitedbõl!
    Van der Sar - G. Neville, Ferdinand, Vidic, Evra - Cristiano Ronaldo, Scholes, Keane, Giggs - Rooney, Berbatov 

     
  9. Jártál már az Old Traffordon?
    Sajnos még nem jártam az Old Traffordon. Nagyon szeretnék eljutni oda. Remélhetõleg egyszer össze is jön. 

     
  10. Mit gondolsz a megújult A Hónap Ördöge rovatunkról? 
    Szerintem nagyon jó ötlet ez az új rovat és örülök, hogy részt vehetek benne. 

     
  11. Mit üzennél a hazai United-szurkolóknak?
    Csak annyit üzennék, hogy bíznunk kell Fergieben és a klubban annak ellenére, hogy most talán egy kicsit gyengébb szezonunk volt. 
     
 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!