EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - november

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói nemrégiben szavazhattak, hogy ki legyen 2013. november hónap Ördöge. Részletek és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol 2013. novemberében a 'Hónap Ördögét' kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

  • Pira
  • ManuFan69
  • mobilbalazs

A ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. novemberében: ManuFan69!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 
Név szavazat %
Pira 11 11
ManuFan69 49 49
mobilbalazs 41 40
összesen 101 100

 

 

 
Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Inoka Márknak hívnak, 21 éves vagyok és a gödöllõi Szent István Egyetem harmadéves közgazdász hallgatója vagyok. Bács-Kiskun megyében élek egy kis városban, Kunszentmiklóson.
 
 
Hogyan lettél Vörös Ördög?
Az az igazság, hogy pontosan nem tudom hogyan és mikor lettem a United híve de körülbelül a 2002-es VB idején lehetett, amikor is David Beckham játéka, de akkor talán még inkább a haja megfogott. Valahogy kiderítettem melyik csapatban játszik és tulajdonképpen azóta szeretem a csapatot is. Az viszont biztos, hogy amikor a Zalaegerszeg ellen játszottunk már a Unitednek drukkoltam. Emlékszem, hogy a visszavágót édesapámmal néztem a tv-ben, persze amikor örültem a góloknak, akkor kaptam az ívet. Tehát lehet, hogy a VB elõtt is már nekik drukkoltam, fogalmam sincs de nem is ez számít.
 
Hogy érintett téged Sir Alex Ferguson visszavonulása?
Emlékszem arra a szomorú napra. Éppen iskolában voltam és megnéztem a híreket, láttam a pletykákat, hogy Fergie visszavonul. Nem akartam elhinni. Aztán a következõ frissítésnél láttam, hogy hivatalos. Nagyon nehéz leírni, hogy mit éreztem akkor, legszívesebben hangosan üvöltve bõgtem volna, de így is nagyon nehéz volt visszatartani a könnyeket. Életem egyik legszomorúbb napja volt ez.
 
Melyik a mindenkori kedvenc United meccsed?
Egyértelmûen a Chelsea elleni BL döntõ. Talán még a City elleni ominózus meccs vetekszik vele, amikor Rooney ollózott, de az az érzelmi hullámvasút, ami akkor volt az leírhatatlan. Ronaldo tizenegyesénél éreztem, hogy hibázni fog de aztán amikor Terry rontott tudtam, hogy nem veszíthetünk és jött Van der Sar.:) (Azért a Roma elleni 7-1-et sem fogom elfelejteni.)
 
Ki a kedvenced a jelenlegi keretbõl, és miért?
Egyértelmûen Rooney, még pedig azért mert a szívét-lelkét kiteszi a pályára a csapatért, kivéve amikor nem hisztizik...:) Egyébként félek is ettõl, hogy õ a kedvencem, mert az eddigi kedvenceimet sorra a Real Madrid vitte el. (Beckham, van Nistelrooy, Ronaldo)
 
Ha személyesen találkozhatnál Wayne Rooney-val, mi lenne az elsõ kérdés, amit feltennél számára?
Fogalmam sincs mit tudnék tõle kérdezni, valószínûleg meg sem bírnék szólalni. De egy megerõsítést várnék el tõle arra vonatkozóan,hogy innen vonul vissza.
 
Ha te lennél a menedzser, kit/kiket hoznál a klubhoz a következõ átigazolási idõszakban?
Egy középsõ középpályást hoznék télen, aki tudna robotolni illetve segítené a támadásokat is. Nyáron szélsõt, valamint egy védõt igazolnék (középsõt).
 
Mit vársz Danny Welbeck idei szezonjától, hány gólig juthat el a saját nevelésû csatárunk?
Ha ezt két héttel ezelõtt kell megválaszolnom akkor azt mondom, hogy semmit nem várok tõle, mert nincs formában és eltöketlenkedik minden helyzetet. De most talán megnõ az önbizalma és eljuthat akár 15-18 gólig is.
 
Mit vársz az idei szezontól?
BL indulási helyet várok el most is és idény elején is ez volt a véleményem. A bajnoki cím sajnos most nem reális, bár ha van csapat, amelyik innen nyerhet, azok mi vagyunk. A BL-ben elõdöntõt szeretnék, illetve egy FA kupa gyõzelmet. Azért ha eljutunk a Ligakupában a döntõbe, illene megverni a City-t, már ha õket kapnánk.
 
Állítsd össze a saját álom tizenegyedet a mindenkori United játékosokból!
Olyan játékosokat fogok írni akiket láttam játszani a csapatban, ami azért megkönnyíti a választást, de így sem lesz egyszerû.
Van der Sar - Gary Neville, Blanc, Vidic, Evra - Beckham, Keane, Giggs, Ronaldo - RvN, Rooney.
Pokoli nehéz kihagyni Scholes-t, de sajnos csak 11 embert lehet választani.
 
Milyen érzéssel tölt el, hogy a látogatók téged választottak meg 'A Hónap Ördögévé'?
Jó érzéssel tölt el, de már az is jól esett, hogy egyáltalán neveztek engem a "versenyre". Köszönöm szépen még egyszer a szavazatokat.
 
Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Nagyon profi, naprakész, kiváló oldal, ahol mindennap megnézhetem kedvenc csapatomról az aktuális híreket. Ezúton szeretném megköszönni minden stábtagnak, hogy mûködtetik ezt az oldalt és kiszolgálnak napról-napra minket, szurkolókat.
 
Szeretnék minden kedves United drukkernek és olvasónak Boldog Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánni!


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!