Robson élvezi a túrát

A Manchester United nagykövete, Bryan Robson a ManUtd.com-nak elmondta, nagyon élvezi a Vörösök Ördögök 2012-es nyári túrájával kapcsolatos tennivalóit.


Azt hiszem sokan vagyunk, akiknek már nagyon hiányzik a United játéka. Várod már, hogy elinduljatok a csapattal a turnéra?
Nos, a szurkolóknak biztosan nagyon hosszúnak tûnik a nyári szünet, viszont a játékosoknak nem igazán. Fõleg azoknak akik hazájukat képviselték az Európa-bajnokságon. A legutolsó játékosunk, Nani is visszatér és hamarosan kezdõdik a felkészülés a következõ szezonra. Igen, nagyon jó lesz újra játszani látni a srácokat. Alig várom, hogy induljunk Dél-Afrikába. 
 
Te részese voltál a klub 1993-as Dél-afrikai turnéjának...
Igen, ez így igaz. Nagyon lelkesek a dél-afrikai rajongók és mindig jó érzés oda ellátogatni. Emlékszem, amikor egy bevásárlóközpontban aláírásokat osztogattunk, amin Sir Alex is részt vett, több mint 10.000 ember jött el. Fantasztikus hangulat volt és úgy gondolom most sem lesz ez másképpen. 
 
Nemrég azt is megtapasztalhattad, hogy milyen lelkesek az ázsiai szurkolók...
Igen, az újonnan megrendezésre kerülõ Chevrolet China Cup alapító ünnepségén, ahol Shanghaiban Giggsy [Ryan Giggs] társaságában tapasztalhattuk meg a kínai szurkolók fanatikus rajongását. Az hiszem, ez egy igazán lelkesítõ tapasztalat lesz azoknak a fiatal játékosoknak is, akik eddig még nem voltak Kínában. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fogják élvezni a túrát.
 
 
Szerinted nagyobb szerephez jutnak majd a fiatalok a felkészülés mérkõzésein?
Nos, szerintem igen. Biztos vagyok benne, hogy Sir Alex ad majd egy kis regenerálódási idõt a válogatott játékosoknak. Most lehetõséget kapnak majd a fiatalok a bizonyításra, ami nagy élmény és egyben nagy lehetõség is lesz a számukra. De minden bizonnyal szerephez jutnak majd olyan tapasztalt játékosok is mint például Rio vagy Scholesy. A felkészülési mérkõzések nagyon hasznosak az egész csapat számára.
 
Vajon az új igazolások, Shinji Kagawa és Nick Powell is lehetõséget kapnak majd, hogy beilleszkedjenek a United játékába?
Minden bizonnyal. Ez az egyik nagy elõnye a felkészülési mérkõzéseknek. Mivel minden egyes nap együtt lesznek a srácok, így sokkal gyorsabb lehet a beilleszkedés, a játéklehetõséggel pedig könnyebben fel tudják venni a United ritmusát.
 
Élvezed a szereped, mint a klub nagykövete, a találkozókat a szurkolókkal és a szponzorokkal?

Nagyon. Természetesen egy ilyen nagy klubban rengeteg tennivalója akad egy nagykövetnek, de büszke vagyok arra, hogy a Unitedet képviselhetem. Élvezem a munkám és alig várom, hogy induljon a turné, melynek során Denis Irwin és Andy Cole társaságában végzem majd a teendõimet. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!