A Hónap Ördöge augusztusban: Ricsipi

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói szavaztak és A Hónap Ördöge díj nyertese augusztusban: Ricsipi!


Az augusztusban is útjára indított rovatunk szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére.

A következõ regisztrált olvasóinkra tudtatok szavazni:
 
  • Philiph Morris
  • Ricsipi
  • ecpeti

Rendkívül szoros volt a verseny, hiszen végig szinte fej-fej mellett haladtak a jelöltek, de végül lezárult a szavazás és kiderült, hogy A Hónap Ördöge nyertese augusztusban: Ricsipi
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:

 

Philiph Morris: 73 szavazat (34%)
Ricsipi: 109 szavazat (51%)
ecpeti: 33 szavazat (15%)

összesen: 215 szavazat (100%)

 

Gratulálunk a gyõztesnek!
 

A továbbiakban egy interjú keretein belül ismerhetitek meg az e havi nyertesünket!

 

1., Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!

Sziasztok! Nagy Richárd vagyok. 15 éves. Egy 4000 fõs kis faluban lakom, Szatymazon. Szabadidõmben rengeteget PS-ezem, és igazolt focista vagyok. 


2., Hogyan lettél a Vörös Ördögök szurkolója?

Hát ez elég érdekes történet. Még kicsi voltam és a barátommal egyszer feljöttünk hozzánk meccset nézni. Még a Sport1 adta az angol bajnoki meccseket. Ha jól emlékszem, akkor élõben ment egy Newcastle United-Manchester United találkozó. A haverom azt mondta, hogy a Unitednek szurkol, én így a Castlénak kezdtem el szorítani. Ám amikor elkezdõdött a meccs, olyan szépen játszott a United; olyan keresztlabdákat szórtak, gyönyörû támadásokat vezetett az csapat, hogy csak ámultam. És aztán jött Scholesy bomba gólja... Utána mondtam a barátomnak, hogy nem érdekel, de én is ennek a csapatnak szurkolok ezentúl. A meccs végén odaültem a géphez, beírtam a keresõbe, hogy Manchester United és elolvastam a klub történetét, át futottam a trófeákon és a játékos névsoron. Hát onnantól követem az Unitedet! :)


3., Melyik United meccs volt a legnagyobb hatással rád, amióta a csapatnak szurkolsz?

Huh, volt egy pár. Ugye ott volt a Moszkvai BL-döntõ; amikor Terry odaállt a labda mögé, én felálltam és hátat fordítottam a TV-nek, és imádkoztam. Amikor hallottam a kommentátort, hogy "Terry a kapufát találta el!!", azután én torkom szakadtából ordítottam, hogy "Ezzzaz!!". Amikor pedig VDS kifogta Anelka 11-esét, elsírtam magam, hogy megvan! A 2. legemlékezetesebb meccs a 2009-es Spurs elleni 5-2-es meccs. Elképesztõ,ahogy azt a meccset megfordítottuk. 2-0 volt a Spurs-nek az elsõ félidõben, erre válaszolunk 5x, a 2. félidõben. A 3. meccs pedig a MU-City 4-3-as meccs. Tiszta ideg voltam azon a meccs, hisz a City mindig válaszolt a gólunkra. Ám a csodacsere (ha jól emlékszem csereként állt be) Owen belõtte a mindent eldöntõ gólt. Remek hangulat volt utána.


4., Melyik a kedvenc mindenkori United meccsed?
Manchester United-Tottenham Hotspurs 5-2. Ahogy már leírtam az elõzõ kérdésnél, nagyon nagyot játszott a csapat.

 

5., Kit tartasz a legnagyobb vetélytársnak a bajnokságban?

A Manchester City-t. Azt hittem, hogy majd megint be fognak vásárolni, de SAJNOS Mancininek megjött az esze. Hagyja összeszokni a csapatát. Bár,most érzem, hogy erõsebbek vagyunk a kékeknél, de nem árt oda figyelni rájuk. 


6., Mi a véleményed Robin van Persie leigazolásáról?

Szerintem teljesen fölösleges volt leigazolni a hollandot. A legnagyobb bajom vele az, hogy egy rivális csapattól jött. Nagyon nem értem Fergie döntését. Elmondta, hogy mi a terve Kagawával, mit vár Dannytõl és Chichától. Erre fel hoz egy kiöregedõben lévõ egy szezonban kimagaslóan teljesítõ játékost. Danny-tõl 20 gólt vát Fergie.. Hogy lõje meg ezt a 20-at, ha kevesebbet fog játszani? Chichától is több gólt vár? Kérdem én, hogyan? És ugye ott van Kagawa is. Fergie lenyilatkozta, hogy a csatár mögötti poszton fog játszani. Ha ez igaz is, akkor elõl ki lesz? RvP vagy Rooney? Mert ha RvP lenne elõl, akkor Roo nem tûrné ezt el és szterintem menne. Aminek egyáltalán nem örülnék. 


7., Mit vársz Scholes idei szezonjától?

Szerintem többször csak csere lesz. Elnézve Cleverley formáját. Carrick ugye nagyon kell a középpályára. Bár sosem baj, ha olyan cserék vannak a kp-ra, mint Scholes. 


8., Igazolnál-e még valakit a Unitedbe?

Igen, igazolnék. Méghozzá egy box-to-box középpályást. Carrick nem bír végig egy szezont, és ki tudja hány sérültünk lesz. Ide nagyon szívesen vennék egy Fellainit, Dembelét, Modricot trió egyikét. Vagy végsõ esetben elmennék én próbajátékra! :P


9., Ki a favoritod a United kapusai közül?

Nehéz kérdés, mert mind a kettejüket imádom. De valamivel a spanyol szimpatikusabb. Nagyon nagy tehetség, ahogy Lindegaard is. Hatalmas versengés lesz ezért a posztért. De be kell vallani: De Gea a hosszabb távú megoldás.


10., Állítsd össze a mindenkori kedvenc United kezdõdet!

Van der Sar - Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra - Beckham, Keane, Scholes, Giggsy - Rooney - RvN


11., Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?

Nekem nagyon tetszik ez az oldal. Régebben nem tudtam követni az Uniteddel kapcsolatos híreket, de hál' Istennek vagytok nekem és minden nap hallunk és mindent megtudunk a játékosokról. Nagyon remélem, hogy még sokáig "készenlétben" lesz ez az oldal. Mert nagyon hozzám nõtt! Csak így tovább! :)


12., Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?

Nagyon jó érzés. Amikor elsõ nap rápillantottam a szavazásra, nem hittem a szememnek, hogy én vagyok az elsõ. Azt hittem, hogy mind a 2 ellenfelem több voksot kap. Ezúton is szeretnék nekik gratulálni! Nagyon jó kis ellenfelek voltatok! :)


13., Mit üzennél a hazai szurkolóknak?

Rengetegszer temetjük a csapatot. Én is sokszor mérges vagyok rájuk, de aztán átgondolom az egészet és mondom magamban: "Õk is emberek,õk is hibázhatnak." Álljunk ki mindig a csapat mellett, jóban-rosszban (remélem, hogy a sorozatot nem nézitek.. :D) Örüljünk annak, hogy vannak nekünk, és élvezzük minden labdaérintésüket! :) GGMU! (L)

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!