Kölcsönlesen: Cofie bombagólja

A Manchester United fiatal csatára, John Cofie megszerezte elsõ gólját kölcsönben a Sheffield Unitedben, a Colchester elleni 1-1-re végzõdõ harmadosztályú bajnokin.


A tavalyi szezonban Belgiumban is megforduló hórihorgas támadó, John Cofie 25 méteres gólt ragasztott Mark Cousins kapujába, ám öröme nem lehetett felhõtlen, miután az essexi együttes Clinton Morrison góljával egalizált.

 

"Lõhettem volna még egyet" - kezdte Cofie a Sheffield Starnak.

 

"Csúnyán elhibáztam azt a helyzetet, de ilyenek elõfordulnak. Minél többet játszok, annál jobb leszek. Szeretek videókat nézni a YouTubeon olyanokról, mint Danny Welbeck, Didier Drogba és Wayne Rooney. Nézem hogyan fejezik be a helyzeteket, és hogyan kerülnek a tizenhatoson belülre. Ez az, ahogyan próbálom magamat fejleszteni, és próbálok minél inkább játékba lendülni."

 

A Hull City kapuja érintetlen maradt a Charlton elleni gólnélküli döntetlen alkalmával, amelyrõl leginkább Ben Amos tehet, aki teljesítményével egyre nagyobb tisztelet vív ki magának a kapuban Steve Bruce Tigrisei körében.

 

A United ifjú kapusa parádés védésekkel biztosította, hogy három mérkõzésbõl már második találkozóját hozzá le bekapott gól nélkül, és így nyilatkozott a Hull Daily Mailnek a mérkõzést követõen:

"Nagyszerûen érzem magam, és minden egyes mérkõzéssel egyre erõsebb leszek. Ha a felkészülési szezonhoz kellene hasonlítanom magam, akkor most hatalmas különbséget látok. Ez továbbra is mozgásban tart, és egyre jobb döntéseket tudok majd hozni, de nagyon élvezem azt a kihívást is, amely azzal jár, hogy egy ilyen erõs Championshipes csapatban kell bizonytanom a felnõttek között, mint a Hull City."

 

 

A Premier Leagueben Fabio végig játszotta a QPR elõzõ fordulóbeli mérkõzését, amelyen a nyitófordulóbeli súlyos vereséget egy Norwich elleni 1-1-el, és így egy ponttal tudták feledtetni. A brazil védõnek folyamatosan észnél kellett lennie Anthony Pilkington mellett, de õ is sokkal jobb teljesítményre volt képes ezúttal Mark Hughes feljavult csapatában. Simeon Jackson vezetõgóljára Bobby Zamora válaszolt, amikor Djibril Cissé büntetõjét John Ruddy védte ki.

 

Reece Brown is végig a pályán volt a Coventry City 2-2-es Bury elleni bajnokiján a League Oneban, ahol az egykori Vörös Ördög, David Healy góllal debütált a vendégeknél.

 

Sean McGinty megint végig a kispadon ült, amikor az Oxford United 2-1-es gyõzelmet aratott a Plymouth Arglye felett.

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!