Kölcsönlesen: Cofie gólja

A United csatára, John Cofie második találatát szerezve járult hozzá, hogy a Sheffield United 5-3-ra legyõzte a Bournemouth csapatát.


Az elõzõ hétvégén egy majd 30 méteres góllal kezdte meg a találatai gyártását a fiatal csatár, a mostani hétvégén pedig ismét egy lenyûgözõ találatot ért el a Bramall Lane-en, mielõtt egy órai játék után Richard Cresswell váltotta õt.

 


Reece Brown és a Coventry City még mindig elsõ gyõzelmére vár a League One idei sorozatában. A Crewe-tól elszenvedett 1-0-ás összecsapás végén éppen Brown volt, aki majdnem egyenlített, de labdáját végül Abdul Osman tisztázni tudta.

Fabio és Sean McGinty szintén vereséget szenvedett aktuális csapataikkal - elõbbi a QPR-ral, utóbbi az Oxford Uniteddel. Fabio végig a pályán volt az Etihadban, ahol a Manchester City 3-1-re gyõzte le Mark Hughes csapatát, ráadásul Fabio az elsõ félidõben egyszer még a vonalról is mentett Edin Dzeko helyzeténél. McGinty csak a kispadon nézhette, ahogy társai 3-1-re alulmaradtak a Yorktól, ezzel megszakítva 100%-os rajtjukat a League Two-ban.

Eközben Ben Amos a Hullban szerepelt, amely csapat 3-1-re nyert a Bolton ellen a KC Stadiumban. Chris Eagles a vendégeknek szerzett vezetést egy kicsit megpattanó szabadrúgással, majd Sone Aluko, Abdoulaye Faye és a bemutatkozó Stephen Quinn góljaival a Hull megfordította az állást és a Tigrisek begyûjtötték a három pontot.

Átkukkantva Belgiumba, Gyliano van Velzen és Luke Giverin bemutatkoztak a Royal Antwerp csapatában és azonnal megízlelhették a gyõzelmet. Mindketten a kezdõcsapatban kaptak helyet a K.S.K.Heist elleni meccsen. A 2-1-re megnyert találkozót Giverin végigjátszotta, míg van Velzent a kilencven perc letelte utáni rövid hosszabbításban cserélték le.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!