Van Persie lázba hozta Sir Bobbyt

A United gólrekordere, Sir Bobby Charlton támogatja az új fiút, Robin Van Persiet, hogy rendszeresen beköszönjön az ellenfeleknek a United színeiben.


Az Arsenaltól az idén nyáron érkezett támadó a harmadik United színekben lejátszott mérkõzésén mesterhármast ért el, ezzel csatlakozott Wayne Rooneyhoz másodikként azon a meglehetõsen rövid listán, mely azokat tartalmazza, akik gyorsabban értek el mesterhármast a klub színeiben, mint Charlton.

Az Old Trafford legendás alakja nagyon lelkes a holland érkezésével kapcsolatban, rengeteg további gólt jósolt az ex-Arsenalos csatár számára a Vörös Ördögök színeiben.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megszereznünk Van Persiet" - állapította meg Sir Bobby a United Rewiev Nagykövetek rovatábanában. "Lehetetlen, hogy ne lássuk õt gólokat lõni a csapatban."
 

Robin Van Persie ünnepli gyõztes gólját a Southampton ellen.

"Keresi a lehetõséget, jó a levegõben és gondolkodás nélkül teszi a dolgát. Amikor a kapu elõtt van, nem néz fel – nézzük meg példaként a Fulham elleni gólját. Helyzetben volt, jött felé a labda, õ csak besegítette a kapuba. Robin jó góllövõ; ezért szereti õt Sir Alex."

"Egy kész paradicsom a szurkolóknak, ha a csapatukban van valaki, aki potenciálisan képes gólt szerezni akár a semmibõl is. Robin képes erre, és ha a csapata jól játszik, gólokat fog lõni."

"Nyilvánvalóan sokat gondolt ránk. Több helyrõl is kapott ajánlatot, de õ minket választott, mert tetszett neki Sir Alex érdeklõdése. Jól játszottunk az Arsenal ellen az utóbbi években, talán ez is segítette a döntését."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!