Villas-Boas támadna az Old Traffordon

Andre Villas-Boas arra fogja biztatni a Tottenhamet, hogy támadjanak szombaton a Manchester United ellen, annak ellenére, hogy tavaly a Chelsea edzõjeként ezt a hozzáállást alaposan megtorolták az Old Traffordon.


Villas-Boas az Old Traffordon szenvedte el elsõ vereségét az angol futballban, amikor a Chelsea 3-1-es vereséggel volt kénytelen megelégedni Sir Alex Ferguson fiaival szemben, úgy, hogy azt megelõzõen remekül kezdték a szezont.

 

A Kékek akkor túlságosan kinyíltak, és már a félidõben három gólos hátrányba kerültek, de a portugál menedzser jelenlegi csapatával újra megfog próbálkozni a támadó taktikával Manchesterben.

 

"Azt szeretem, ha így játszanak a csapataim" - kezdte az egykori Porto menedzser.

 

"Természetesen tudjuk, mennyire nehéz is bármilyen pozitív eredményt ott [Old Traffordon] elérni, de ennek nem kell azt jelentenie, hogy ne adjunk esélyt magunknak arra, hogy támadó felfogásban játszunk."

 

"A végén minden csak arról szól, hogy miként használod ki a lehetõségeidet. Ha a Chelsea nem csak három gólos hátrányban lõ gólt, akkor akár minden másként is alakulhatott volna, úgyhogy mindenképpen megpróbálunk majd olyan eredményt elérni, ami megelégedéssel tölthet el bennünket."

 

 

Mióta az elsõ fordulóban veszítettek a Newcastle ellen, Villas-Boas legénysége hat mérkõzéses veretlenségi sorozatot produkált, és a menedzser eltökélt azt illetõen, hogy 1989 óta megszülethessen az elsõ United elleni gyõzelme is a Spursnek.

 

"Nagyon büszkék lennénk, ha gyõzelemmel távozhatnánk, mert azzal csökkenthetnénk a távolságot az éllovasokkal szemben" - tette hozzá.

 

"Remélhetõleg ezzel még többet profitálhatnánk abból, hogy az Arsenal és a Chelsea egymással játszik rangadót."

 

"Nem futhatunk el a kötelességeink elöl. A statisztikák egyértelmûen megmutatnak mindent. Remélhetõleg egy nap megtudjuk törni ezt a rossz sorozatot és ez pedig most szombaton lesz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!