Kölcsönlesen: Amosék kapaszkodása

Ben Amos és a Hull City folytatta felzárkózását a Championship tabelláján, miután az Ipswich Town drámai, 2-1-es legyõzésével immáron play-offos helyezésen állnak.


A Vörös Ördögök kapusa újabb kezdõként lejátszott mérkõzésen lehet túl Steve Bruce együttesében, akik hátrányból felállva szerezte még mindhárom pontot, köszönhetõen Nick Proschwitz második, 90. percben szerzett találatának.

 

"Számomra ez volt a legmegfelelõbb eredmény" - kezdte az egykori United kedvenc, Bruce.

 

"Azt gondoltam, hogy csak mi voltunk az a csapat, amely megpróbált gyõzni. Mindig nagyszerû gólt szerezni az utolsó pillanatokban."

 

 

A League Oneban Reece Brown csak keveset tudott tenni annak megakadályozása érdekében, hogy a Coventry City gárdája 2-1-es vereséget szenvedjen a szárnyaló Notts Countytól, akik immáron 14 mérkõzés óta veretlenek a bajnokságban.

 

Az Égszínkékek, akiket egy szintén egykori Unitedes, Mark Robins irányít, most már a 21. helyen állnak, és csak egy helyezés választja el õket a kiesõzónától, nagyban köszönhetõen 13 mérkõzésen szerzett 11 pontjuknak.

 

"Idõnként igazán naívak voltunk" - mondta Robins.

 

"Mi egy elég fiatal csapat vagyunk, de amikor idõsebbek ellen kell játszanunk, akkor nem látszik a korkülönbség, szinte minden csínját-bínját ismerik a fiúk ennek a játéknak, csak a tapasztalatunk hiánya mutatkozik meg."

 

Belgiumban az ifjú angol Luke Giverin végig játszotta a Royal Antwerpenben az AS Eupen ellen 1-1-re végzõdõ másodosztályú bajnoki találkozót. Gyliano van Velzen nem volt a mérkõzésre nevezett keretben.

 

Másutt John Cofie csak a kispadról nézte végig a Sheffield United 1-0-s gyõzelmét a Preston North End ellen, míg Fabio továbbra is sérülése miatt volt kénytelen kihagyni a QPR 1-1-es Everton elleni döntetlenjét.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!