Kalou: A United a fõ riválisunk

A Chelsea támadója a Liverpool elleni, hétvégi mérkõzés elõtt arról beszélt, a legnagyobb vetélytársuk továbbra is a Manchester United.


A Vörös Ördögök 5 pontra vannak az éllovas Chelsea-tõl és állnak a harmadik helyen rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetõen az Arsenal mögött. Azonban a nagy költekezõ Manchester City-t is csupán három ponttal elõzik meg.

Annak ellenére, hogy a United a bajnoki mérkõzéseinek felén csak döntetlent ért el, Kalou szerint még mindig Sir Alex Ferguson és csapata a legnagyobb ellenfél.

Carlo Ancelotti csapata öt pontos elõnnyel készül a hétvégére, amit ha karácsonyig sikerülne megtartaniuk, jó esélyeik lennének az újabb bajnoki címre. Így látja csapata helyzetét a támadó.

 

 



Azonban a Liverpool elleni mérkõzés elõtt ezt semmi nem garantálja annak ellenére, hogy a Mersey-partiak a bajnoki esélyek közelében sincsenek.

"Ha legalább öt ponttal elõzzük a Manchester Unitedet az ünnepi idõszakban, azzal nagyot léphetünk az újabb címünk felé." - mondta Kalou.

"Lesznek más kihívóink is, de mi fõ riválisunknak a Unitedet tekintjük."

"Ha egy ilyen stadionban tudsz nyerni (mint az Anfield), az nagy lökést és erõt ad a bajnoki gyõzelemért folytatott további harcokra. A Liverpool nagyon rosszul rajtolt, de soha nem írhatod le õket. Még mindig nagy klub nagy játékosokkal. A bajnoki tabellán elfoglalt helyük nem jelent semmit. Készen állunk a harcra!"
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!